0.00 BGN
Home Thanks to you Sponsors Online shop Fan zone Useful links
News
News
News
News
09.09.2016

05.08.2016

22.07.2016

22.07.2016

22.07.2016

View all news
Interviews

- 27.05.2014

Share on Facebook
Comments (40)

CSKA Forever28.05.2014, 17:22

На 3 юни (вторник) от 10,00 часа в Пресклуб БТА ще се проведе пресконференция на Сдружение "ЦСКА Завинаги", на която ще бъдат представени всички документи за отчет на дейността. Още на 21 януари 2014-та година /вижте секция новини/ беше съобщено, че отчет за дейността ще бъде представен през месец май. http://www.cska-forever.com/новина/съобщение.html

Румен Пешев28.05.2014, 17:00

Думата "зает" също е мантра, тя предполага, че Чакмаков работи денонощно, т.е. някакъв вид героизъм.Според мен той се притеснява повече, какво ще стане със стадиона и базата в Панчарево.Така или иначе Чакмаков не се нае да помогне на клуба.Когато един клуб или фирма фалира, в нея влиза синдик, описва имуществото и продава каквото може за да върне дълговете на кредитори и др.Все пак Манджуков вероятно също се притеснява, всички ние се притесняваме, такъв е живота.

Чичо Гошо28.05.2014, 16:44

Самата дума "спаси" е мантра, тя предполага героично дело и превръща таргета си в герой, какъвто Лупи не е.
Коректният изказ би бил "Томов се нае да помогне на ЦСКА да избегне минаване през долните дивизии и засега успява в начинанието си".
Истината ще излезе, въпросът е да не е след дъжд качулка. Вярвам, че точно това притеснява и Чакмаков.

Румен Пешев28.05.2014, 16:34

Няма мантри.Както ти сам каза, Чакмаков е бил зает, Г.Ганчев се отказа и само Томов се нае да спаси клуба.Това са фактите.Все пак знаеме, че всичко е възможно, само степените на вероятност са различни за различните събития.Надявам се истината да излезе на яве, така както стана с фалита, с лиценза и др.

Чичо Гошо28.05.2014, 16:23

Пешев, освен ако не си развил способността да четеш мисли, няма как да знаеш какво и защо е чакал Чакмаков. А ако си я развил, лесно ще станеш богат и ще купиш ЦСКА и тогава няма да има никакви проблеми.
Томов не е обвинен в нищо. За да бъде той обвинен, трябва да има конкретно обвинително изречение "Томов краде". Аз не съм казал, че Томов краде. Той няма как да краде при тази ситуация. Акциите са си негови, да ги продаде е негово законно право. Как ще инвестира после парите от продажбата си е също негов законен избор - няма нищо, което да го задължи да инвестира в ЦСКА.
И стига с тая мантра за спасяване на отбора. ЦСКА никога не е бил пред закриване, както усилено обича да твърди настоящото ръководство, очевидно за да изтъкне заслуги. Да, Томов спести на ЦСКА (засега) разходка по долните дивизии, която щеше да е свързана и с известна загуба на престиж и накърнена гордост, но само до там.

Румен Пешев28.05.2014, 16:07

Добре, най-после имаме конкретна хипотеза.Томов е обвинен, че краде от пари от акционерите.Ами попитайте тях, защо разрешават на Томов да им краде парите?Не мога да разбера Чакмаков хем бизнесмен и зает човек, хем по 2 часа дава интервюта на неговият състудент от икономическият институт Крум Савов и разбира се в тези 2 часа само плюят Томов.Колко пъти заричаха, че клуба ще фалира, че ще им отнемат лиценза.Колко пъти пускаха лъжливи информации на платени медии, да хулят и обиждат Томов, а иначе сме много заети, когато трябва да се спасява отбора.НЕ, НЕ Е ЗАЕТ ЧАКМАКОВ, ТОЙ ПРОСТО ЧАКАШЕ КЛУБА ДА ФАЛИРА И ТОЙ ДА ГО ПОЕМЕ ОТ ДЕЦА, БЕЗ ДЪЛГОВЕ, ЧИСТ КАТО СЪЛЗА, КАКТО СТАНА В БАСКЕТБОЛА, НО НЕ СМЕЕ ДА СИ ГО ПРИЗНАЕ.Да, вярно, че има положително излъчване, но след тези тайни, скрити помисли си мисля, че външният вид лъже.

Чичо Гошо28.05.2014, 15:49

Aз съм човек, български гражданин, фен на ЦСКА. Ако Лупи иска моето доверие, ще ми даде този отчет. Не лично на мен, а на всички като мен.
Докато избира да не го дава и да шикалкави, аз доверие към него нямам. Вместо това имам съмнения, че не всичко в ЦСКА е толкова изрядно и цветно, колкото се представя.
Към Чакмаков засега имам умерено доверие. То е поради следните факти:
- потомствен цесекар е;
- в интервюта говори умно, изразява се точно и конкретно, а не популистки;
- има положително излъчване;
- най-важното - както казах, досега с каквото се е захванал, го е свършил; започна от малкото - залата за баскет - и продължава с все повече и повече.

Защо Чакмаков не пое отбора мисля че отговорих още снощи, но явно не ти се чете. Чакмаков е бизнесмен, зает човек, едва ли има време да се занимава с ЦСКА по цял ден, а батакът от титаните беше голям. Лупи, от друга страна, е фалирал политик и обществена личност, с все още действаща присъда по онова време, макар и обжалвана, който отчаяно имаше нужда от нещо такова, за да пробва да поизлъска малко имиджа си и да се върне на сцената. Не се и съмнявай - Лупи също е в ЦСКА за собствен интерес, а не за интересите на клуба. Просто до този момент двете неща горе-долу съвпадаха.
Иначе, ситуацията в момента е общо взето следната - акциите на ЦСКА не са собственост на клуба - те са собственост на Лира, която е собственост на Лупи. Ако ЦСКА Завинаги получат акции срещу терените и ремонтите си, клубът не губи нищо, губи Лупи, защото няма да може да продаде тези акции на някой като Манджуков. А като ги продаде, парите отиват не в ЦСКА, а в Лира. Докато ако даде акциите за терени и ремонти, реално парите отиват в ЦСКА, в направено за клуба ЦСКА, но нищо не минава през джоба на Лупи, затова и се дърпа той, а не щото Чакмаков е лош.

Румен Пешев28.05.2014, 15:39

Гошо, няма отговори на въпросите ми, има нови обвинения.Затова пак питам, защо Чакмаков не пое отбора, а го остави на Томов?Относно всичките измами на Томов, които си изредил.Вие какви се явявате , че акционерите на дружеството да ви дават отчет.Единствената причина според мен е това, че А.Чакмаков е син на Нако Чакмаков.Щом смятате, че това е основателна причина, заведете дело и съда ще задължи акционерите на ЦСКА АД веднъж месечно да ви дават отчет.

Чичо Гошо28.05.2014, 15:30

Пешев, очевидно има сериозни съмнения каква точно работа е свършил въпросният някой. Затова и се искат финансовите документи на клуба, да се види какво е състоянието и колко са реалните дългове.
Дори и при този си престой, Лупи има бая гафове и измами. Още в началото беше обявен кръг Червени Шампиони от над 50 бизнесмена - така и не ги видяхме/разбрахме кои са; вече почти година се търси спонсор като все "ееей сега, всеки момент" ще се подпише с такъв и все не става; циркът около Лоурънс Дейвис няма и да го коментирам; постоянна дезинформация за дълговете на клуба - колко са били, колко са били вътрешнофирмени на Титан, колко от тях Титан са отписали, колко са били не към Титан, колко от тях са изплатени, колко са разсрочени, колко са текущи.
В същото време, Чакмаков досега каквото е казал - направил го е: зала, терени, трибуни.

Румен Пешев28.05.2014, 15:16

Защо Чакмаков не пое отбора от Титан?Тогава всички привърженици щяха да застанат зад него, но той не искаше.В прав текст каза, че не може да се справи с дълговете на Титан и с издръжката на ПФК ЦСКА.Сега обаче, когато Томов се справя с тези тежки проблеми, когато Чакмаков разбра, че клуба няма да фалира, изведнъж започнаха претенции за бази за стадион за какво ли не.Аз лично не го познавам, но ми изглеждаше свесен човек.Що за морал е това обаче, да изгледаш как някой се мъчи, да злорадстваш когато е в беда, да го обвиняваш в несъществуващи грехове.Да имаш претенции да управляваш, когато в най-тежкият момент си се отказал и когато някой е свършил работата.

« Back to news
July 2015
MON TUS WED THR FRI SAT SUN
29 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31 1 2