0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Фен зона
Фен зона
Фен зона
Фен зона
Фен зона
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Една любов, една борба, един отбор!

ЦСКА е велик заради величието на тези, които го обичат. Феновете на "червените" са факторът, без който 65-годишната слава не би имала същата тежест и смисъл.

Незабравимите европейски мигове, трите звезди на гърдите и ярките победни спомени са наградата за безпределната любов. За тази неугасваща обич, завещана ни от нашите бащи и дядовци.

Но те оставиха и завет - да не предаваме техните идеали и да браним отбора си със същите сила и плам, с които го правеха те.

И в този труден момент ЦСКА залага на най-силното си оръжие в лицето на "червената" публика, която никога не e предавала клуба си и никога няма да го предаде.

Сплотени, единни и вярващи никой не може да ни спре!

www.cska-forever.com дава възможност на феновете да изпращат снимки, видео клипове и други интересни материали, които след одобрение ще бъдат публикувани във Фен зоната.

Моля, изпращайте вашите материали на e-mail адрес:

История на футбола - най-интересната история в света на спорта

Съществуват редица противоречиви схващания относно въпроса кой е измислил футбола. Някои смятат, че най-ранните сведения за игра с топка и използването на крака датират от 2500 г. преди Христа, като изглежда, че през това време гърците, египтяните и китайците са участвали също в такива дейности. Повечето от тези игри включват използването на ръцете, краката и дори пр ...

Вижте повече
Агитката на ЦСКА по време на дербито с Левски през октомври

Пълен сектор "Г", подкрепа от първата до последната минута, три хореографии и сладка победа с 3:0 над вечния съперник. На 19-ти октомври ЦСКА се поздрави с класика над "сините", а привържениците на отбора изживяха незабравим момент на националния стадион "Васил Левски". На терена "армейците" бяха пълни господари, а на трибуните спечелиха дори по-убедително...

Вижте повече
ЦСКА - Левски - 2013

ЦСКА буквално разпиля Левски в мача за първенството през октомври, а над всички беше Емил Гъргоров, който излезе в дербито невъзстановен от контузия. В средата на ноември двата вечни съперника изиграха и първия мач от 1/8-финалите на турнира за Купата на България, в който не бе излъчен победител - 0:0. Преди срещата две от легендите на "червени" и "сини" Георги Велино ...

Вижте повече
Юни 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече