0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Условия за ползване
Условия за ползване
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Общи условия за ползване на www.cska-forever.com

Моля, прочетете внимателно настоящите Общи условия за използване преди да използвате сайта.

Всеки, който зареди в своя интернет браузър сайта www.cska-forever.com автоматично заявява своето съгласие с тези Общи условия.

Тези Общи условия представляват договор между всеки посетител на сайта www.cska-forever.com и фирмата, чиято собственост е този сайт - сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“.

В случай на несъгласие с представените условия, моля, не използвайте сайта.

Основни понятия

По смисъла на настоящите Общи условия изброените по-долу понятия да се използват със следното значение:
"ПОТРЕБИТЕЛ" е всяко лице, което посещава и разглежда сайта www.cska-forever.com, независимо дали използва или закупува предлаганите в него стоки и услуги.

"УСЛУГА/И" на сайта включват:
- получаване на достъп до предоставяните през уеб браузър информационни ресурси/данни на сайта;

"ПАРТНЬОР" е всяко лице, с което сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“ се намира в договорни отношения, което има право да предоставя на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ на сайта допълнителна информация за предоставяни от ПАРТНЬОРA стоки и услуги.

Сигурност и защита на личните данни

www.cska-forever.com гарантира сигурността на Вашите лични данни. Ние съхраняваме само основните Ви потребителски данни, поискани при Вашата регистрация - име, телефон, e-mail и град. Ние съхраняваме данните Ви само и единствено за целите, посочени в чл. 3, ал. 1 от Закона за защита на личните данни. В сайта не се съхраняват детайлите на банковите карти, с които се извършват разплащанията.

Права и задължения на страните

Страни по тези Общи условия са сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“ и всеки потребител, който зареди сайта www.cska-forever.com.

При използване /зареждане на сайта www.cska-forever.com потребителят изрично се съгласява с настоящите Общи условия за ползване.

При извършване на плащане от своя страна, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с посочените общи условия, като по този начин сключва договор с предоставящия услугата или стоката "ПАРТНЬОР". Сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“ не е страна по този договор. В този смисъл сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“ не носи отговорност при нанесени щети от страна на предоставящия стоката / услугата.

Сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“, както и нейният "ПАРТНЬОР" не носят отговорност, в случай, че трето лице се възползва от стоката или услугата без знанието на потребителя.

За допълнителни услуги, извън конкретно предложение посочено на сайта и неговите условия, потребителят договаря и заплаща дадената стока или услуга с изпълнителя й (бизнес партньора на сайта), а не със сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“, освен ако не е посочено друго.

Сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“ не е страна по договорите, сключени между "ПАРТНЬОРА" на услугата и "ПОТРЕБИТЕЛЯ".

На "ПОТРЕБИТЕЛЯ" е известна разпоредбата спрямо чл. 50, ал. 3, т. 2 от Закона за защита на потребителите , според която не може да разполага с правата си спрямо чл. 52, 54, 55 и 58 от същия закон, в зависимост от конкретната стока или услуга.

Сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“ не връща парите на потребителя, в случай че той се откаже от вече заплатената от него "УСЛУГА/И".

Сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“ не заменя вече заплатена от клиента "УСЛУГА/И" с друга, независимо дали вече е използвана или не.

Начини и условия на плащане

Цените в сайта www.cska-forever.com са обявени в български лева и включват ДДС.

Всеки потребител може да извършва плащания по един от следните начини, които предлагаме:

Плащане чрез БОРИКА и E-pay.

За директно плащане със своята банкова карта Visa, Visa Electron или Master Card, без да е нужна регистрация в разплащателна система. При избор на такъв вид плащане, ще бъдете пренасоченидиректно към платформата за банкови разплащания, подържана от БОРИКА и E-pay.

Плащане чрез банков превод.

Плащането се извършва по банков път, по сметка на сдружението.

Банка Корпоративна търговска банка АД

IBAN: BG45KORP92201051868101
BIC: KORPBGSF
Титуляр: сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“

Съгласно чл. 53, ал.1 от Закона за защита на потребителите, чрез приемането на тези Общи условия за ползване на интернет сайта www.cska-forever.com, потребителят се съгласява доставчикът, в това лице сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“, да използва средствата, платени от потребителя за авансово плащане на стоките или услугите, предоставени от ПАРТНЬОРИТЕ.

Авторски права

Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права. Нерегламентираното им използване представлява закононарушение и носи след себе си гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство.

Други условия

Сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“ запазва правото си да променя Общите условия на сайта www.cska-forever.com без да уведомява потребителя за това.

Юни 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече