0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Стани член
Стани член
Стани член
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Членството на сдружение "ЦСКА Завинаги" - годишна вноска 60 лв - асоциирано членство.
Пълноправно членство - 1000 лв встъпителна вноска + 60 лв годишна вноска.


В "ЦСКА Завинаги" могат да членуват свободно български и чуждестранни юридически и дееспособни физически лица, които приемат устава и споделят идеите на сдружението.

По долу е приложена форма за заявка за членство в сдружението. Моля, попълвайте формата на кирилица. Членства, които имат само банков превод и две имена, а нямат контактни данни от формата по долу, не могат да бъдат обработени.

След попълване на заявката от формата по долу, ще ви бъде изпратен имейл с номер на транзакция за плащане на таксата. След плащане на таксата ще получите по e-mail удостоверение за членство в PDF.
Членската карта ще получите на пощенския адрес, който сте посочили в период от 1 месец.

За подновяване на членство или смяна на статута на членство от асоциирано на пълноправно, моля посетете страница "Подновяване".

Устав на сдружение "ЦСКА Завинаги"

Стани член на сдружение "ЦСКА завинаги"

60 лв. годишна вноска

Моля да бъда приет за член на сдружение 'ЦСКА Завинаги'. Заявявам, че съм запознат и приемам устава на сдружението, както и всички документи, гласувани и приети от Общото събрание на сдружението, както и договорите с трети лица и организации, по които сдружението е страна.

Според устава на Сдружение на 'ЦСКА Завинаги', задължително условие е физическите лица членове на сдружението да имат навършени 18 години.

Плащане чрез банков превод Онлайн плащане чрез кредитна/дебитна карта Онлайн плащане чрез сайта на Epay.bg Плащане на място чрез каса на EasyPay Плащане чрез най-близкия банкомат поддържащ услуга на bPay

Анти-спам кодПрезареди кода
Моля, попълнете кода от картинката.
Всички полета, маркирани с (*) са задължителни!
Юни 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече