0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Спонсори
Спонсори
Спонсори
Спонсори
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Скъпи посетители,
Тук ще откриете информация за всички лица и организации спонсорирали нашите начинания. С тяхна помощ Сдружението ни развива успешно своята благородна дейност.
Благодарим им!

Да си спонсор на сдружение „ЦСКА Завинаги“ е не само престижно и вълнуващо, но и истинско предизвикателство. Живеем в динамичен свят, в който всеки пропуснат шанс може да е фатален за младите таланти. Едва ли има дете, което да не е мечтало да стъпи на игрището и да чуе възгласите на публиката. Хиляди деца отправят поглед към спортните игрища и живеят с надеждата да станат част от отборите на ЦСКА. Те имат желание, талант и мотивация и чакат да бъдат открити, за да заемат своето място. Нашата мисия е да им дадем този шанс и да привлечем повече млади хора в спорта. Нашите дарители, спонсори и отличните ни треньори са тези, които правят възможно осъществяването на техните мечти. Сдружение „ЦСКА Завинаги“ подкрепя всички инициативи, чрез които спонсори ни имат за цел да вдъхновят и подпомогнат младите спортисти да се развиват в една модерна и съвременна спортна база.

Нашите спонсори имат възможност да преживеят всяко едно спортно събитие заедно с отборите, да усетят отблизо тяхната енергия и усърдна работа, и да преживеят заедно с тях трудностите и победите им. Спонсорите ни ще допринасят за нашия успех не само с финансовата си помощ, но и със сърцето си на хора, които обичат спорта. Ще могат да видят как пред очите им израстват млади и силни надежди, които гордо носят името на отбора си и България. Благодарение на тях и на нашите дарители, както и на плановете и инициативите на сдружението, ще можем да развиваме нашата спортна дейност, да организираме кампании, медийни прояви и да работим за бъдещето на отбора.

Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече