0.00 лв.
Начало Дарители Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Спонсори
Спонсори
Спонсори
Спонсори
25.06.2014

Продължава работата по терен № 3 на стадион Българска армия

20.06.2014

Да помогнем на Варна. DMS и дарителска сметка.

19.06.2014

Позиция на Сдружение ЦСКА ЗАВИНАГИ във връзка с декларацията на СЕКТОР Г

18.06.2014

Официална позиция относно марките на сдружението

13.06.2014

Колоездачен отбор ЦСКА ЗАВИНАГИ

29.05.2014

Вторият терен на Армията е готов

29.05.2014

Покана за извънредно общо събрание на 30 юни 2014 г.

28.05.2014

Покана за пресконференция - публично представяне на документи

Вижте всички новини
Интервюта

Скъпи посетители,
Тук ще откриете информация за всички лица и организации спонсорирали нашите начинания. С тяхна помощ Сдружението ни развива успешно своята благородна дейност.
Благодарим им!

Да си спонсор на сдружение „ЦСКА Завинаги“ е не само престижно и вълнуващо, но и истинско предизвикателство. Живеем в динамичен свят, в който всеки пропуснат шанс може да е фатален за младите таланти. Едва ли има дете, което да не е мечтало да стъпи на игрището и да чуе възгласите на публиката. Хиляди деца отправят поглед към спортните игрища и живеят с надеждата да станат част от отборите на ЦСКА. Те имат желание, талант и мотивация и чакат да бъдат открити, за да заемат своето място. Нашата мисия е да им дадем този шанс и да привлечем повече млади хора в спорта. Нашите дарители, спонсори и отличните ни треньори са тези, които правят възможно осъществяването на техните мечти. Сдружение „ЦСКА Завинаги“ подкрепя всички инициативи, чрез които спонсори ни имат за цел да вдъхновят и подпомогнат младите спортисти да се развиват в една модерна и съвременна спортна база.

Нашите спонсори имат възможност да преживеят всяко едно спортно събитие заедно с отборите, да усетят отблизо тяхната енергия и усърдна работа, и да преживеят заедно с тях трудностите и победите им. Спонсорите ни ще допринасят за нашия успех не само с финансовата си помощ, но и със сърцето си на хора, които обичат спорта. Ще могат да видят как пред очите им израстват млади и силни надежди, които гордо носят името на отбора си и България. Благодарение на тях и на нашите дарители, както и на плановете и инициативите на сдружението, ще можем да развиваме нашата спортна дейност, да организираме кампании, медийни прояви и да работим за бъдещето на отбора.

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече