0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

ЦСКА окончателно скъса с "Титан" - 04.10.2013

Сподели във Facebook

Ръководството на ЦСКА обяви, че взаимоотношенията между клуба и "Титан" вече са окончателно прекратени.

Ето какво гласи съобщението на "червените":

Вчера, 03.10.2013г., беше подписано споразумение към договора между „ Титан Спорт” ЕАД и „Лира Инвестмънтс” С.А. от 10.07.2013г .

Съгласно Споразумението „Титан Спорт” прехвърля собствеността върху поземлени имоти край град Бяла, Варненско, на ПФК ЦСКА ЕАД. Понастоящем тези имоти служат за обезпечение за дългове към Националната агенция по приходите.

С този акт ПФК ЦСКА се отказва от претенциите си върху сумата от 303,077 хил. евро за състезателя Александър Тонев към „Титан Спорт” ЕАД.

ПФК ЦСКА ЕАД се задължава незабавно да информира прокуратурата на Република България за тези действия и да оттегли претенциите си към „Титан Спорт” ЕАД.

Ръководството на ПФК ЦСКА приветства също тъка заличаването на наименования на фирми, собственост на Титан, в които се съдържат марки и символи на ПФК ЦСКА ЕАД.

Надзорния и Управителен съвет на ПФК ЦСКА ЕАД констатират, че с това окончателно приключват отношенията между „Лира Инвестмънтс” С.А. от една страна и „Титан Спорт” ЕАД от друга.

НС на ПФК ЦСКА ЕАД

УС на ПФК ЦСКА ЕАД

04.10.2013 г.

« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече