0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

“ЦСКА ЗАВИНАГИ” свиква извънредно общо събрание на 16.01.2014г. - 13.12.2013

Сподели във Facebook

ПОКАНА

Управителният съвет на Сдружение “ЦСКА ЗАВИНАГИ”, гр. София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ и чл.27,ал.1,т.1 от устава, свиква извънредно общо събрание на 16.01.2014г. от 17.00ч. в гр. София, зала №4 на НДК, при следния дневен ред:

1. Приемане на отчет за дейността на УС;
2. Приемане на промени в устава;
3. Приемане на промени в състава на УС и КС;
4. Приемане на нови членове;
5. Вземане на решение за учредяване на търговско дружество на Сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“;
6. Приемане на Програма за дейността на сдружението през 2014 г.;
7. Разни.

При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ и чл.29 от устава събранието се отлага с един час по-късно на същото място и при същия дневен ред, и се провежда с присъстващите членове.

Коментари (1)

Данаил Попгеоргиев14.12.2013, 14:17

Привет и само ЦСКА!
Член съм на сдружението и присъствах на учредителното събрание по покана на Пенко Пенков
Тогава не успях да внеса годишният си членски внос. Комуникирам активно с други приятели също членове, които не са успяли да го направят
Понеже имената ни присъстват в списъка с членове при евентуално внасяне на таксата от 60 лв се опасяваме да не излезнат данните за втори път което би изтълкувано зле от някои "доброжелатели"
Моля за леко разяснение по темата и се надявам за в бъдеще да успеем да решим много и много по сериозни проблеми свързани с бъдещето а и с развитието на ЦСКА а и на самото сдружение.
Поздрави

« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече