0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

"ЦСКА Завинаги" започва строежа на базата - 25.09.2013

Сподели във Facebook

Сътрудничеството между сдружението "ЦСКА Завинаги" и футболния клуб обещава да бъде добро, след като двете страни се споразумяха за започването на строежа на съвременна база за юношите на тима на територията на стадион "Българска армия".

По този повод официалният сайт на "червените" излезе със съобщение:

Армейци,

днес (24.09), се състоя среща между ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД и сдружението с идеална цел "ЦСКА Завинаги".

Двете страни констатираха пълно съвпадение на целите по реконструкцията и изграждането на базата на Клуба.

Информираме Ви, че бе постигнато съгласие членове на сдружението "ЦСКА Завинаги" да инвестират средства в изграждането на съвременна база за детско-юношеския футбол на територията на стадион "Българска армия".

НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!

24.09.2013 г.
ЦСКА София

Фото галерия
Видео клип
Коментари (2)

Николай Маринов07.11.2013, 0:28

Харесва ми проекта но без газпром а- Българска армия- наречен на нашите велики воини с български непобедим дух през вековете - за нещо чисто българско -пари ще съберем стига сме робували къде ни е мъжката гордост?!
Да се помисли за хубав сивозелен цвят на покрива на сектор А. за да се асоциира с трикольора и за статуя/барелеф/ на български конник с шлем с перо и копие с конска опашка- хан Аспарух /или Мадарския конник-Чапкънов ще го направи без пари- култов паметник в парка може да е на входа на стадиона с нещо като триумфална арка
и без това входа е скромен като на паркинг.
Не се вижда идея за осветлението да се помисли за нещо красиво и разчупено над елипсата на козирката/да си спомним оформлението на олимпиадата в Лондон/

Ivan Aleksiev06.11.2013, 21:38

Дано стане защото това е най-хубовият проект досега

« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече