0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Фенове на ЦСКА искат среща със Сашо Чакмаков - 23.09.2013

Сподели във Facebook

Привържениците не са доволни от това, което са чули в разговора си с Лоурънс Дейвис.

Президентът на ЦСКА Лоурънс Дейвис се е срещнал с представители на феновете на тима в петък вечерта, като е признал, че ще инвестира определена сума, за да могат футболисти и треньори да са спокойни относно заплатите. Британецът обаче не е успял да убеди привържениците, че е достатъчно сериозен, за да бъде президент на клуб от калибъра на ЦСКА. Финансовият му план не е очаровал феновете и по-голяма част от тях бяха скептично настроени към обещанията, които са чули.

„Тема Спорт” разбра, че една от водещите фракции в червената агитка е отказала да продължи разговорите си с Дейвис. Най-активната формация на ЦСКА е останала силно разочарована от срещата си с настоящия президент на клуба. Вместо това феновете са поискали да започнат активна комуникация с Александър Чакмаков и сдружението „ЦСКА завинаги”. От въпросната група привърженици са признали пред сина на първия капитан на армейците Нако Чакмаков, че имат много повече доверие в него и партньорите му, отколкото в човека с пурите.
Сдружението „ЦСКА завинаги” е готово да инвестира до 40 милиона лева във възстановяването на базите на червените и в тоталното реновиране на „Българска армия”.
Очаква се самият Чакмаков да се срещне с Александър Томов и Александър Тодоров днес или утре, за да започне активни преговори по договор между клуба и сдружението и прехвърлянето на базите и отговорността за тях върху „ЦСКА завинаги”.

Източник: Тема Спорт
Хари Латифян

« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече