0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Треньор от школата: Теренът е перфектен! - 21.12.2013

Сподели във Facebook

Голямото игрище пред стадион "Българска армия" вече е годно за експлоатация. Макар и неофициално, модерният терен бе изпробван от юношите младша възраст, родени 1998 г., както и от тези с една година по-малки.

Отборите с наставници съответно Галин Иванов и Иван Атанасов бяха първите, които се възолзваха от удобствата на игрището, а младите "червени" таланти едва сдържаха радостта си, че отново тренират на "Армията".

Още от миналия сезон Детско-юношеската школа на ЦСКА ползваше терени в различни точки на столицата, което спъваше нормалния тренировъчен процес.

Както бе обещал по-рано през месеца арх. Ивайло Мишев - ако метеорологичните условия позволяват, игрището ще бъде напълно готово до края на календарната година. И обещанието бе спазено.

Паралелно продължават и останалите проекти на "ЦСКА Завинаги", а най-близката цел е теренът на мястото на бившия балон, който се срути преди малко по-малко от две години, след като старата конструкция не издържа под напора на силен снеговалеж и вятър.

"Покритието на терена е отлично. Мнозина гледаха скептично на възможността ЦСКА да разполага с игрища последно поколение в толкова кратки срокове, но първият е вече факт", коментира наставникът на набор 1999 Иван Атанасов специално за www.cska-forever.com.

"Чудесно е, че теренът разполага с големи, средни и малки врати. Най-важно е да разчитаме на игрище, на което да можем да домакинстваме в официални мачове, тъй като на практика не сме били реални домакините, откакто не съществува базата на "4-ти километър", добави той.

"Не можете да си представите колко въодушевени и щастливи са децата. Нямат търпение да подновим заниманията след Нова година", завърши Иван Атанасов.

Фото галерия
Коментари (2)

Харамията22.12.2013, 17:14

Видя се кои са истинските армейци! Браво на Чакмаков и "ЦСКА Завинаги"!

Ангел Йорданов Димитров22.12.2013, 3:37

Браво за терена дано излязат по бързо истински армейци от него за първия отбор , иначе хубаво би било да оправите и инфраструктурите около самите терени , оградите отвън , главния портал , цветните градинки и лехите , тези съблекалните около терените не знам дали се експоатират

« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече