0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Томов: Г-н Дейвис вече официално е председател на надзорния съвет на ЦСКА - 20.09.2013

Сподели във Facebook

Александър Томов заяви при представянето на Лорънс Дейвис, че англичанинът вече официално е президент на ЦСКА. Под негово ръководство "червените" ще се стремят да се развиват по модела на клубовете от Висшата лига.

"Господин Дейвис вече официално е председател на Надзорния съвет и президент на ЦСКА. Той е известен във Великобритания със своя бизнес и благотворителност", каза Томов.

"Благодарни сме на сър Лорънс Дейвис. Искаме ЦСКА да бъде изграден като модерен европейски отбор. Взимаме модела на големите английски клубове", добави бившият политик, поздравявайки приятеля си Лорънс Дейвис, който след това взе микрофона, говори за себе си и сподели намеренията си за ЦСКА.

"Искаме да се развиваме по европейски модел, по модела на публично предаване на акции, опитът на големите английски клубове. Поласкани сме чрез Дейвис ще работим със специалисти от Арсенал, Сетик и Евертън. В ЦСКА започва движение. Очакваме групата "ЦСКА Завинаги" да се включи в изграждането на базата на ЦСКА и Панчарево. От утре започваме разговори с тях и с Дейвис. Прекрасна инициатива на г-н Чакмаков. Призовавам феновете да подкрепят и да участват при предстоящото разпределение на акциите", добави Томов.

Фото галерия
« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече