0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Съобщение - 21.01.2014

Сподели във Facebook

По повод на появилите се различни мнения в интернет, искаме да изясним, че има подписано споразумение между сдружението и футболния клуб, по силата на което разпределенията от приходите на игрищата ще бъдат 70% за сдружението и 30% за футболния клуб. От 70-те % приходи постъпили в сдружението - една част ще отива за поддръжката и развитието на базата, а останалите пари ще се връщат обратно в детско юношеската школа на дружеството на базата на седмични протоколи.
След приключване на третото игрище през май месец, ще бъде даден отчет за извършените дейности.

На 16 януари 2014г. в зала 4 на НДК беше проведено извънредно общо събрание на сдружение "ЦСКА Завинаги". На събранието беше изслушана информация от Председателят на Сдружението Александър Чакмаков за извършената до момента дейност, както и за предстоящите мероприятия. Бяха приети промени в устава с оглед прецезиране статута на пълноправните и асоциираните членове на "ЦСКА Завинаги" и беше възложено на УС да учреди търговско дружество.

Във връзка с ЧЛЕНСТВО в сдружението, молим всички желаещи да станат Членове да правят своята регистрация през сайта, а не да превеждат директно вноска за Членство, защото няма как да бъдат обработени техните данни и няма как да се подпише заявлението за Членство. Благодарим.

Благодарим ОТ СЪРЦЕ на всички наши ДАРИТЕЛИ.
Молим хората, които са направили директни дарения по банков път и не са попълнили своите контактни данни в сайта, да изпратят информация за контакт на , за да можем да им изпратим грамотите за дарения.

« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече