0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Строежът на терените ще стартира скоро - 15.10.2013

Сподели във Facebook

Ремонтът на терените за ДЮШ на ЦСКА започва! Това разкри председателят на Управителния съвет на сдружението "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков.

"Подписахме договора с клуба в понеделник. В четвъртък вероятно ще направим брифинг, на който да обявим всичко официално. През тази седмица ремонтите започват със сигурност. Първо ще направим игрището, което е най-близко до балона - най-голямото от всички. Около 30 октомври пък ще свикаме голяма пресконференция, на която ще разкрием подробности около плановете на сдружението ни", заяви Чакмаков пред "Тема Спорт".

"Не сме отстъпвали от нашите искания, всичко по договора с ЦСКА ни задоволява. Остава ни да подпишем второ споразумение с "Лира Инвестмънт", но чакаме господин Томов да се прибере оттам, където се намира в момента. Това "там" не го знам къде е. Имаме си уговорка с него, разбрали сме се. Това второ споразумение не касае строителните дейности, така че те няма да бъдат бавени", завърши един от инициаторите на "ЦСКА Завинаги".

Източник: "Тема спорт"

« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече