0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Стартира кампания за популяризирането на школата - 09.12.2013

Сподели във Facebook

ЦСКА стартира кампания за популяризиране на клубната школа и на младите таланти, които клубът развива.

"През последните години Детско-юношеската школа на ЦСКА, подобно на първия отбор, е принудена да оцелява. Да произвежда футболисти при мизерни условия. Да се опита да задържи играчите си, разчитайки само на името - ЦСКА. Без пари, без база, без терени", се казва в съобщение на клубния сайт.

"Децата с червени фланелки скитат из цяла София, тренират и играят мачовете си в Люлин, на стадион "Академик", на терен до летището, и къде ли още не. И въпреки всичко школата на ЦСКА работи. Александър Тонев и Иван Иванов са само две от доказателствата за това.

В момента в "А" група играят над 15 футболисти, продукт на школата на ЦСКА, а в последните световни квалификации четирима червени юноши получиха доверието на Любо Пенев – Иван Иванов, Александър Тонев, Владислав Стоянов и Павел Виданов.

Ще подкрепим юношите на клуба с редица материали, посветени на младите таланти. Ще ви представяме бъдещите звезди на българския футбол, ще разговаряме с техните треньори и ще ви информираме за всичко, което се случва в школата на клуба", пишат още от клуба.

« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече