0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Сдружение "ЦСКА Завинаги" не взима позиция по случващото се в клуба - 12.07.2016

Сподели във Facebook

Във връзка с появилите се неверни съобщения за присъединяване на сдружение „ЦСКА Завинаги” към декларацията на фен клубовете, уведомяваме спортната общественост, че до този момент Управителният съвет на сдружението не се е събирал и не е взимал отношение по събитията случващи се в клуба.

Коментари (2)

Първан П. Първанов13.07.2016, 16:32

Уважаемо Сдружение "ЦСКА Завинаги",

Никъде не се е твърдяло, че сте се присъединявали към декларацията на фен клубовете от вчера. В изброяването на присъденилите се организации пише "ЦСКА Завинаги", което е фен организация различна от вашата, и което към 16:25 на 12 Юли, 2016 публикува следното съобщение на официалната си страница във Фейсбук (правопис и форматиране запазени в оригинал): "НИЕ АДМИНИТЕ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА СТРАНИЦА "ЦСКА ЗАВИНАГИ" ПОДКРЕПЯМЕ ПФК ЦСКА София АД СЪС СОБСТВЕНИЦИ ГРИША ГАНЧЕВ, ХРИСТО СТОИЧКОВ И ЮЛИАН ИНДЖОВ И СВЪРЗВАМЕ БЪДЕЩЕТО НА ЛЮБИМИЯ НИ ОТБОР ТЕЗИ СОБСТВЕНИЦИ.
ПРИЗОВАВАМЕ ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА ММС ДА ПРЕКРАТИ ДОГОВОРА ЗА БАЗИТЕ СЪС ПФК ЦСКА ПОРАДИ НЕ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЪЩИЯ И ВЕДНАГА БАЗИТЕ ДА СЕ ДАДАТ НА ПФК ЦСКА София АД.
ПРИ ЗАБАВЯНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА С БАЗИТЕ СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО НА ПРОТЕСТ!".

Поздрави,

Първан

Николай Пенов13.07.2016, 11:41

Здравейте!
Във връзка със случващото се в ЦСКА Ви пиша като най-обикновен фен. Мисля, че е време да изразите позиция, каквато и да е тя. Вие, като хора доказали се в любовта си към ЦСКА и всичко, което свършихте през годините, можете да бъде от огромно значение за изхода от ситуацията.

С уважение,
Николай Пенов

« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече