0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Призив към членовете на Сдружение ЦСКА Завинаги - 18.09.2014

Сподели във Facebook
Скъпи членове на Сдружение “ЦСКА Завинаги”,
Наскоро се навърши 1 година от учредяването на Сдружението. За този кратък срок със средствата, с безвъзмездно предоставените стоки и услуги от дарителите и с вашия членски внос, на спортен комплекс “Българска армия” бяха изградени и въведени в експлоатация 2 тренировъчни игрища, в напреднала фаза е изграждане на третото, най-голямо игрище, бяха извършени работи по реконструкция и ремонт на стадиона на обща стойност около 1 250 000
лв.
За довършването на третото игрище са необходими още около 260 000 лв. За целтаУправителния съвет инициира кампания за набиране на необходимите средства.
Предпоставка за успех в разговорите на Управителния съвет с потенциалните дарители е примерът даден от членовете на Сдружението изпълняващи уставните си задължения, като заплащане на годишния членски внос в размер на 60 лв.
Обръщаме се с молба към всички наши членове, които все още не са заплатили годишната си членска вноска по сметката на Сдружението, да го направят в срок и подкрепяйки ни да ни помогнат да приключим голяма част от оставащите строителни работи преди настъпването на зимния сезон.
Управителен съвет на Сдружение “ЦСКА Завинаги”,
« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече