0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Покана: "Деца на мач" - Инициатива на сдружение "Червени сърца" - 27.02.2014

Сподели във Facebook

Скъпи деца,
ние от Сдружение „Червени сърца” заедно с ръководството на ПФК „ЦСКА” най-учтиво каним ВАС - всички деца, които са на възраст под 12 години, заедно по един възрастен придружител над 18 години да посетите безплатно домакинските мачове на представителния отбор на „ЦСКА” през пролетния дял от републиканския шампионат, които се провеждат на клубният стадион. Присъствието на възрастен придружител с вас е задължително, като това е напълно безплатно за двама ви.

Стартираме тази кампания с цел увеличаване интереса на подрастващите към спорта, футбола и към нашият любим ЦСКА. За вашето спокойствие е осигурен отделен охраняем сектор, където ще бъдете настанени необезпокоявани. Освен възможността за безплатни посещения очаквайте и приятни изненади от организаторите на кампанията. 

Посещенията ще стават организирано в сектор „В”. Групата ще се събира в периода от 60-та до 20-та минута преди мача на Алеята пред входа на сектора, където след това организирано ще бъде допускана до своите запазени места. Търсете представител на кампанията, обозначен с табела “Деца на мач”. Календара на пролетните футболни срещи ще намерите на официалният сайт на клуба. 

Първата среща е на 01.03.2014 г. от 16:15 часа с отбора на „Славия”.

Коментари (1)

Цветозар Димитров05.03.2014, 14:15

Здравейте,

Чудесна инициатива, но ... за съжаление ....Когато ни поканиха вътре в стадиона, ни предложиха да се настаним в ...... сектор Б. И понеже... "Стартираме тази кампания с цел увеличаване интереса на подрастващите към спорта, футбола и към нашият любим ЦСКА"...защо точно този сектор:). Да не говорим, че това е и най-мръсното място на стадиона и в буквалния смисъл:) Все пак това са деца и не ми се иска тази чудесна идея да бъде опорочена.
Междувременно с разрешението на полицията, всички се преместихме в сектор В и всеки си намери място. А оттам се окрива чудесна гледка към едни почти винаги свободни места в сектор А до Б...... :)

Поздрави и успех!!!

« Обратно в новини
Юни 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече