0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Официална позиция относно марките на сдружението - 18.06.2014

Сподели във Facebook

С надеждата, че ще престанат спекулациите на тема "неправомерно използване на марка" сдружение "ЦСКА Завинаги" държи да информира обществеността, че никога не е използвало и не възнамерява да използва в своята дейност марката (емблемата) на ПФК ЦСКА АД. Сдружението е заявило за регистрация някои от историческите емблеми на червения клуб от самото му създаване - емблеми, които не са (нито са били) регистрирани като марки и които от десетилетия не са използвани за каквато и да било дейност – спортна или стопанска. Това в пълна степен се отнася и за фланелките с емблемата на ЦДВ, които Сдружението предлага чрез своя сайт.

Използваме случая да напомним отново, че съгласно ЗЮЛНЦ и неговия устав сдружение „ЦСКА Завинаги“ не разпределя печалба, като всички приходи от дейността му се използват за осъществяване на неговите цели, а именно: подпомагане базата и ДЮШ на ЦСКА.

С действията си до момента сдружение „ЦСКА Завинаги“ е показало и доказало, че изпълнява поставените си цели, както и че обещаното от него никога не е повече от реално свършеното!

Надяваме се, че с това пояснение ще сложим край на спекулациите на тема „марка“, както и на опитите да се прехвърлят проблемите от болната глава на здравата.

Коментари (3)

И.лозанов19.06.2014, 15:08

Браво може да се види от всеки това е геройство което се прави от сдружението.

Kamen Kolev18.06.2014, 19:50

Всеки може да види направеното от ЦСКА Завинаги. Браво!

Дано Бено18.06.2014, 18:06

Не е ли нормално, когато вложените 700-800 х.лв. ви бъдат изплатени с акции да спрете да се държите, като чорбаджии на стадиона/ това е горе долу едномесечната издръжка на отбора/, да преекспонирате дейноста си, а малко по скромно и добронамерено, ако имате желание да помагате на дружеството?

« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече