0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Майкъла откровено работи срещу ЦСКА! - 13.11.2013

Сподели във Facebook

ДЕКЛАРАЦИЯ

"Обществеността отдавна е свикнала с грандоманските изявления и медийните номера на Георги Илиев (Майкъла), така че едва ли има особен смисъл да му обръщаме специално внимание. Между другото червените привърженици многократно заявиха публично отношението си към тази личност. Освен това досега винаги сме преглъщали неговите нападки и инсинуации заради участието му с армейския екип в някои от най-великите европейски епопеи на нашия отбор. Всичко обаче си има граници.

Напоследък г-н Илиев търси и намира трибуна в медии, които меко казано не се отличават с любов към ЦСКА, само и само да злепостави нашето сдружение и да внесе недоверие сред привържениците на клуба.Освен това се опитва да пречи пред държавни и общински институции при всеки опит за подобряване на базата и реанимация на школата. По този начин той откровено работи срещу ЦСКА. А най-лошото е, че неговите действия се случват точно в момента, когато гражданската енергия на червената общност за първи път от две десетилетия е мобилизирана и активирана за нещо добро.

Сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ“ от момента на своето учредяване подчертава, че на този етап работи само за базата и школата, без да се ангажира с представителния тим на клуба. Освен това ние нямаме нищо общо с предишните собственици и техните практики, за които обществеността има достатъчно категорично мнение. Ето защо е съвсем ясно, че Георги Илиев трябва да адресира претенциите си за извършени от него ремонтни и строителни работи към господата Димитър Борисов и Иво Иванов. „ЦСКА ЗАВИНАГИ“ няма юридически или финансови отношения нито с тях, нито с бившия им изпълнителен директор.

Грозните клевети и плитките спекулации, отправени към сдружението и членове на неговото ръководство, само допълват представата за Георги Илиев като враг на оздравителните процеси на „Армията“. И нека не става адвокат на други клубове, които за разлика от ЦСКА се радват на щедро спонсорство и държавна помощ с политическа благословия.

В заключение – жалко, че един известен армейски футболист от славната история на нашия клуб се превърна в говорител на неговите врагове заради лични интереси и обвързаности"

"ЦСКА ЗАВИНАГИ"

Коментари (2)

Румен Динчев13.11.2013, 20:45

Майкъл, не може да не четеш и ти какво става в нашия сайт и се обръщам към теб. Ти си с червено сърце, нали!! Моля те, отговори! Защо така? Не може ти да си против ЦСКА!!! Очаквам твоя отговор!!

Деян Дончев13.11.2013, 15:57

Много точно казано Господа !!! Само като допълнение бих искал да кажа, че ме е срам заради лицето Георги Илиев - имащ претенции да има нещо общо с любимия ЦСКА !!! Срам ме е че такъв нагаждач и спекулант се свързва с името на ЦСКА (София) !!!

« Обратно в новини
Юни 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече