0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Колоездачен отбор ЦСКА ЗАВИНАГИ - 13.06.2014

Сподели във Facebook

Запознайте се с Колоездачния отбор ЦСКА ЗАВИНАГИ

Отборът е създаден в началото на тази година. В него участват 19 състезатели от 4 възрастови групи. Момчета: 14 състезатели; Юноши младша възраст: 3-ма състезатели; Юноши старша възраст: 1 състезател, Мъже: 1 състезател, за който тази година предстои участие в Обиколката на България. Сред състезателите е и Денис Добрев участвал в състезания в Нови Сад и международното състезание Мемориял в памет на Димитър Янков, като завършва 20-ти в крайното класиране и 8-ми в последния етап.

Треньори на отбора са Трифон Стойчев - балкански и републикански шампион по колоездене и Добри Деспотов, който е тренирал при Камен Станчев, с много години стаж зад гърба си.

Отборът се състезава с велосипеди DRAG и SPRINT, SCOTT, VIVELO, HEMUS TROYAN с монтaжите нa Shimano, Campagnolo, Sram.
За отбор, който тренира само от няколко месеца, класирането в топ 6 е изключителен резултат.

Тренировките се провеждат всеки ден на територията на община Божурище.

Предстоящи стартове: 14.06 в София, 20.06 старт за момчетата, 21-22.06 Републиканско първенство за юноши младша възраст.

Спонсори на Pro Cycling Team CSKA FOREVER са: "Сдружение ЦСКА Завинаги", NET1, G.P.GROPUP, BODEKS, община Божурище.

Целите на отбора са да се класира в топ 5 на републиканското първенство и следващата година да спечели нови стартове, както в България, така и в чужбина.

Успех и на добър час, момчета!

Харесайте страницата на Колоездачен клуб ЦСКА Завинаги във фейсбук.

Фото галерия
« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече