0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Да помогнем на Варна. DMS и дарителска сметка. - 20.06.2014

Сподели във Facebook

Всеки един от нас може да се включи в спешната инициатива, подета от Нова телевизия, Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността".

Ако и вие бихте искали да помогнете, изпратете SMS с текст: DMS VARNA на номер 17 777 за всички мобилни оператори. Цената е 1 лев.

Българският Червен кръст откри специална банкова сметка:

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
IBAN: BG64UNCR76301078660913
BIC: UNCRBGSF
(За пострадалите от наводненията в страната).

За дарения от чужбина:

UniCredit Bulbank AD
IBAN: BG64UNCR76301078660913
BIC: UNCRBGSF
(for the flood victims in the country).

Даренията от чужбина, като те няма да бъдат таксувани с входящи такси!

Активиран е краткият номер 1466 на Червения кръст към всички мобилни оператори за набиране на финансови средства чрез изпращане на благотворителни SMS-и на цена 1 лев, отново без да се начислява ДДС.

Желаещите могат да подкрепят кампанията и чрез on-line дарения на сайта на организацията.

Още вчера в социалните мрежи започна организация. Във Facebook беше създадена групата „Да помогнем на Аспарухово", където хората се организират в опит да разберат какво е най-необходимо на пострадалите. В нея можете да оставите име и телефон, и да заявите с какво можете да помогнете.

Във Варна се уточняват пунктове за събиране на вещи от първа необходимост:

Един от тях е на адрес: ул. Иван Вазов 26 - Детската Къща, Варна.

Варненци, които имат възможност и желание да се включат в акцията за хората от „Аспарухово“, могат да предоставят своите помощи и в пункта в централното фоайе на Мол Варна, обозначен със знака на Червения кръст, разположен до бюро „Информация“.

« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече