0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Вторият турнир на феновете в памет на Дени приключи с победа на "Животинчетата" - 19.05.2014

Сподели във Facebook

Отборът на Животинчетата спечели втория фенски турнир в памет на Чика Дени. Надпреварата се проведе на 16, 17 и 18 май на тренировъчните игрища на стадион "Българска армия".
Участие в турнира взеха над 80 отбора. Изиграни бяха над 100 мача. Турнирът беше изпълнен с емоции и добро настроение.
От ВК ЦСКА бяха осигурени карти "100 сърца за ЦСКА" за всички участници.

Отличиха се отборите на Animals, Костинброд, Изток и Животинчетата.Именно тези отбори стигнаха полуфиналната фаза, където след оспорвани двубои за финала се класираха отборите на Животинчетата и Костинброд.
След равностойно начало и 0:0 в първите 10-тина минути, отборът на Животинчетата стигна до категоричното 3:0, с което спечели втория турнир в памет на Младен Алексиев - Дени.

Снимките в галерията са от последния ден на турнира. Повече снимки можете да видите на страницата ни във Facebook.

Фото галерия
« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече