0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Александър Чакмаков: Всичко е в ръцете на ръководството на ЦСКА - 02.10.2013

Сподели във Facebook

Ръководството на ЦСКА и сдружението "ЦСКА Завинаги" са все по-близо до сключване на договор, с който базите на "червените" ще бъдат предоставени на оглавяваната от Александър Чакмаков група.

Това призна пред "Тема Спорт" синът на първия капитан на "армейците" Нако Чакмаков. На този етап единственото, което се чака, е Александър Томов и Александър Тодоров да сложат подписите си под изготвения от сдружението договор.

"Датата 14 октомври е реална за стартиране на изграждането на двата терена пред "Българска армия". Тогава трябва да приключи Октоберфеста на "Армията" и ние ще можем да започнем работа. Всичко е в ръцете на ръководството на ЦСКА. Чакаме ги тях, за да можем след това да отидем при министерството и да променим договора. Ако започнем на 14-и, то до 1 декември двата терена ще са готови. Казвам тези дати, защото искаме да приключим до падането на снеговете. Забавим ли се, ще се забавят и самите ремонтни дейности", коментира ситуацията Чакмаков.

Относно появилите се информации, че "Титан" може да се върне като собственик на ЦСКА и как това би се отразило на желанието на "ЦСКА Завинаги" да продължи с плана за ремонт на базите на "червените", Чакмаков заяви:

3а нас не е от толкова голямо значение кой е президент на клуба. Ние не правим това заради някоя личност или даден президент, а заради ЦСКА. Това, което искаме да изградим, трябваше преди доста години да е направено, но не е. Така че в момента единствената ни мисъл е как ЦСКА да заприлича на европейски клуб, що се касае до базата и школата".

« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече