0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Честит 50-и рожден ден, Христо Стоичков! - 08.02.2016

Сподели във Facebook

Сдружение „ЦСКА Завинаги” пожелава честит 50-годишен юбилей на Христо Стоичков!

Легендарният футболист на ЦСКА е единственият българин носител на наградата „Златната топка“. Стоичков е трикратен шампион на България с ЦСКА и петкратен шампион на Испания с Барселона. Носител е и на „Златната обувка“ на Европа. С Барселона става европейски клубен шампион, носител е и на трофея в турнира КНК (турнира на УЕФА в който участват носителите на национални купи). Печели Интерконтиненталната купа и на два пъти става носител на Суперкупата на Европа. С Барселона вдига Купата на Краля и става три пъти носител на Суперкупата на Испания. Пет пъти победител в анкетата „Футболист на годината“. Два пъти голмайстор на „А“ група и топреализатор на турнира КНК.
В кариерата си на футболист носи още екипите на Парма, Ал Насър (Саудитска Арабия), Кашива Рейсол (Япония), Чикаго Файър (САЩ) и ДС Юнайтед (САЩ). Като треньор води „А“ националния отбор на България и тимовете на Селта (Испания), Мамелъди Саундаунс (ЮАР), Литекс и за кратко в ЦСКА.


ЦСКА Завинаги” се присъединява към многобройните пожелания за здраве, дълголетие, както лично и професионално щастие на великия Христо Стоичков!

Фото галерия
« Обратно в новини
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече