0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Новини
Новини
Новини
Новини
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват… - 05.08.2016

Сподели във Facebook

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

/Кой използва мултипликатора неудачник Мечков за разбиването на ЦСКА?!/

Откраднатата идея... или как „достойните“ български генерали с чужда пита помен правят!

За Вас подбра: Ваня Иванова

През май 2014 г. в БОДЕ BG. бе публикуван материал, озаглавен „ЦСКА ЗАВИНАГИ С БЪЛГАРСКА/ТА АРМИЯ“. Тогава „родното офицерство излезе с призив къмединение за спасение на спорта /поне/ в Армията“ , като няколко организации приветстваха и подкрепиха инициативата на Александър Чакмаков и „ЦСКА Завинаги“за спасение на ЦСКА.

От учредяването си през 2013 г. Сдружението работи с единствената цел да подпомага„АРМЕЙСКИЯ“ клуб . Благодарение на „ЦСКАЗавинаги“ бяха изградени помощните игрища пред стадион „Българска армия“ и бе направен ремонт на централната трибуна. Бяха набрани близо 2 млн. лева /вижте в сайта на „ЦСКА Завинаги“ имената на всички дарители и потърсете името на ген. Мечо Пух – няма да го намерите!/ Днес някой някъде просто присвоява готови каузи, идеи и решения, за да обслужи нечии интерес с Управителния Съвет, в който не знае имената на „избранниците“. Независимо от късата ни памет, на която разчитат „достойните“ генерали, съвременните комуникационни възможности ни осигуряват лесни отговори.

Публикуваме на Вашето внимание без съкращения целия текст от 2014 г. Вижте от къде се крадат думички и решения:

…Най-тъжната държава в света...!Това е поредната многозначна характеристика, обобщаваща нация с хилядолетна история, с уникална култура и традиции, собствена азбука и писменост, със световни рекорди в добив на пшеница от декар, с една от най-добрите средни образователни системи в Европа, със завидни спортни школи, класирали България в олимпийската десятка към края на 80те и достигнала дъното и мизерията на духа си след 25 годинипланиран преход към дестабилизация.

Всички анализи днес са закъснели вопли за теоретизиране на факта„разрухата и ликвидацията на България“.Това е тежка оценка, уважаеми господа /другари/ офицери, дами и господа, гууд бойс енд гърлс, братя Българи… Но в „най-тъжна държава“, можем да се превърнем само, когатовсички сме осъзнали факта за националната катастрофа, която си причинихме. И днес, виждайкикраха на Родинатаи ликвидираната ни държавност – ние, тъжни, безправни, невъзможни, без национални достойнства, безлични, онеправдани, озлобени, бедни духом, пазарно безпризорни, пияни и ограбени от действителността, разединени, разбити и надробени – смезаедно единствено в мрака на тъгата, която сами предизвикахме за себе си.

Списание „Сигурност” ще ангажира вашето внимание с инициативата на Конфедерацията на организациите от сигурността и отбраната, във връзка сбедственото състояние на ЦСКА и спорта в България.Още един пътродното офицерствоще призове къмединение за спасение на спорта /поне/ в Армията.Ще призовем за позиция Министерство на отбраната и Българското Правителство, ще предложим решения и ще дадем примера „Сашо Чакмаков“, който прави това,което трябваше да направи държавата за спорта и Министерство на отбраната за ЦСКА.

Конфедерацията на организациите от сигурността и отбраната /КООСО/,съвместно с Обществения съвет по въпросите на отбраната /ОСВО/поставя въпроса в дневния ред на своите Организации.

Категорично е мнението на нашите Организации от сигурността и отбраната, изразено чрез авторитетно офицерско представителство, чеБългарската армия трябва да опази спортните си дейности като приоритет. Министерство на отбраната да има водеща функция, като представител на държавата в управлението и развитието на ЦСКА и спорта в България. Да възстанови собствеността си върху имотите – представляващи най-елитните бази за подготовка на спортисти.Да подкрепи и възкреси детско-юношеските школи за спортно майсторство.

Вярно, спортът /в частност – футболът/ е бизнес, но и съпричастност. Не може без минало, а оценките към обществото, в което са се стекли съдбите ни, не означава, че не сме се случили.

Затова, аз – като Председател на КООСО, ген. Кирил Цветков /Председател на ОСВО/, ген. Иван Мечков /Председател на СПБ/, ген. Стоимен Стоименов /Парламентарна комисия „Национална сигурност“/ и сродните ни организации приветстваме и подкрепяме благородната, рицарска инициатива на Александър Чакмаков и „ЦСКА Завинаги”за спасение на ЦСКА.

Този жест към Армейците и българския спорт е очакваният от държавата подход към спорта вече повече от двадесет години.Затова и българското офицерство застава твърдо зад тази инициатива, катоактивно ще настояваме и отстояваме връщането на спортните имоти на ЦСКА към Министерство на отбраната.Желаем решително участие на армията в организационните, спортно-методически и контролни функции, съпътстващи дейностите изграждащи образа на българския спорт – под марката на дядовците и бащите ни, „марката на Българската армия“ – ЦСКА.

На ход е Министерство на отбраната, за да може българският спорт да се отвоюва за България /„..най-тъжната държава в света…“/

Лазар Мурджев, БОДЕ BG , 15.05.2014

« Обратно в новини
Юни 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече