0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Направи дарение
Направи дарение
Направи дарение
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Скъпи дарители,

На тази страница виждате стъпките, чрез които да направите своето дарение, като насочите дарението си в полза на желаното от Вас направление.
Първоначално нашите основни усилия бяха насочени към изграждане на нови тренировъчни игрища за детско-юношеската школа на ЦСКА. Благодарение на вашата помощ и общите ни усилия това вече е факт.

Избирайки едно от направленията за дарение, вие поставяте неотменимо условие средствата, които дарявате, да бъдат използвани единствено за конкретната цел.
Желателно е вашето дарение, чрез показването му на нашият сайт, да бъде публично достояние. Това косвено ще убеди и други дарители, че техните намерения са правилни и са подкрепени от други съмишленици. За да направите своето дарение, попълнете формата по долу.
На всички подкрепили каузите на нашето Сдружение искрено благодарим и обещаваме да работим усилено за реализиране на всички наши инициативи и проекти.
~
От Управителният съвет

Документи на сдружението вижте ТУК

НА ВНИМАНИЕТО НА ЧЛЕНОВЕТЕ И ДАРИТЕЛИТЕ НА СДРУЖЕНИЕ ЦСКА ЗАВИНАГИ!
Обръщаме внимание, че сметката на сдружение ЦСКА Завинаги е в Уникредит Булбанк АД
IBAN BG74UNCR70001521777806
BIC UNCRBGSF

Стъпка 1 - Попълнете следните данни Полетата отбелязани с * са задължителни
Сума на дарението

Стъпка 2 - Информация за дарителя Попълнете по желание или минете на стъпка 3

Ако сте съгласен информацията за направеното дарение да бъде публикувана на сайта в страница 'Дарители', моля попълнете формата по долу. Лични данни, като телефон и имейл не се публикуват.

Моля, отбележете:

След натискане на бутона 'Направи дарение', ще бъдете препратени към стъпка 3 - Начин на плащане, където след направения от вас избор ще завършите плащането.

Последното направено дарение е от:
Йордан Йорданов - 10.11.2015100 лв.
Юни 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече