0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Условия за ползване (магазин)
Условия за ползване (магазин)
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта
Онлайн магазин

Общи условия

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между Продавач и Потребителите (клиенти и членове), които използват електронния магазин www.cska-forever.com . Ползвателите имат възможност да сключват договори за покупко-продажба и доставка на предлаганите стоки в магазина. Настоящите Общи условия са съобразени с изискванията на Закона за защита на потребителите (ЗЗП), както и с другите нормативни актове, действащи в Република България.

Всички приходи от реализираните продажби в електронния магазин, ще бъдат използвани единствено и само за реализацията на поставените цели в името на ЦСКА, описани в устава на сдружението.

Забележка: Всички приходи, намалени с разходите за производство и реализация.

Основни термини

„Продавач” е търговец, който продава свои стоки чрез електронният си магазин и с който Потребителят сключва договор за продажба от разстояние на конкретна стока (артикул) в електронния магазин.

„Потребител” e дееспособно лице, което се е съгласило с настоящите Общи условия във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите чрез електронния магазин стоки.

„Член”е лице, което получава достъп до съдържанието, по електронен начин за комуникация или въз основа на споразумение, което изисква създаването и използването на личен профил.

„Електронен магазин” е сайт, който служи като виртуална платформа за предлагане на стоки за продажба и за постигане на съгласие между „Продавач” и „Потребител” за покупко-продажба на конкретна стока.

„Поръчка” е направената от Потребител заявка за покупка на една или повече конкретна стока чрез електронния магазин.

„Куриер” е търговец, който физически доставя закупената стока до посочен от Потребителя адрес и работи при изискванията на Закона за пощенските услуги.

„Реклама” са електронни информационни съобщения, отнасящи се до продавани в електронния магазин стоки през определен период от време, които може да са поместени на Интернет страницата, а може и да се изпращат по електронната поща на Потребител.

Условия за ползване

За да се разглежда електронния магазин не е необходима регистрация, той е напълно свободен и достъпен от всички

За да се направи поръчка и да се пазарува от електронния магазин, не е необходима регистрация.

Електронния магазин е регистриран, като администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и има правото да събира, обработва и ползва личните данни на своите потребители, както има и задължението да ги опазва в тайна, да не ги използва за други цели, нито да ги предоставя на трети лица

На всяка публикувана стока е посочена: цената за единична бройка (в български лева), основни характеристики касаещи стоката, както и допълнителна информация.

Всички посочени цени на сайта са в български лева с включен ДДС.

Услови за извършване на Поръчка

За да се счита за валидна поръчката направена в електронния магазин, всеки потребител се задължава да въведе коректни и валидни данни:

1. имейл адрес на своя електронна поща;

2. адрес за доставка на стоката и фактуриране;

3. две имена за контакт и телефон.

Поръчката се счита за активирана, чрез натискане на бутона „Поръчай“.

Потребителят получава потвърждение за направената поръчката на посочения от него имейл адрес, като в потвърждението се посочва номерът на поръчката и датата, на която е направена поръчката.

В случаите, когато поръчаната стока не е в наличност, се уведомява Потребителя, отново на посоченият от него имейл адрес, в този случай Продавача си запазва правото да не уважи поръчката, защото не е задължен да гарантира наличността на всички изложени продукти.

Поръчки в електронния магазин се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Поръчките се обработват до три работни дни. Поръчките се получават до три работни дни, от момента на потвърждаване на поръчката.

За някои поръчки може да има забавяне/изчакване, ако в момента на поръчката няма наличен размер. Забавянето може да бъде до три седмици.

Поръчки, получени без коректни данни на купувача (Потребителя) или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени.

Поръчки до поискване на други куриерски фирми освен куриерска фирма Интайм не се извършват.

Потребителят може да откаже направената поръчка, като се задължава да уведоми Продавача за намерението си да върне закупените продукти.

Уведомление за отказ от поръчка или връщане на закупена стока може да се направи чрез електронно писмо (имейл) до посочения в сайта имейл:

За да е валиден отказът, Потребителят трябва да предостави: двете си имена, с които е регистриран в сайта, цената на поръчката, както и номера на направената поръчка.

Съдържание

Цялата информация, публикувана в сайта www.cska-forever.com, е собственост на Сдружение „ЦСКА завинаги“, в т.ч. всички снимки и описания на артикули.

Забранява се копирането на текстове , поставянето им в други уеб сайтове или онлайн магазини без писмено съгласие на представител на Сдружение „ЦСКА завинаги“.

Други условия и отговорност

Отговорност за недостатъци на стоката, за изпълнение на договора за продажба от разстояние, както и за възстановяване на платени суми, носи съответният Продавач на стоката. Той е длъжен да предостави заедно със стоката и информация на хартиен носител, която да спомогне Потребителя при упражняване на правата му.

Сдружение „ЦСКА завинаги“ не носи каквато и да е пряка отговорност за изпълнението на договора за продажба от разстояние, освен когато има такива уговорки със съответния Продавач или когато се касае за връщане на стока и възстановяване на суми.

Сдружение „ЦСКА завинаги“ не носи каквато и да е отговорност пред трети лица, ако такова лице сметне, че публикувана на електронния магазин информация нарушава нечии авторски права или други права на интелектуалната собственост.

Информационни известия

Всеки Потребител, който е направил поръчка в електронния магазин, приемайки Общите условия, се съгласява да получава на електронната си поща и на мобилния си телефон известия и съобщения относно поръчки на стоки и потвърждения за промяна на неговите данни.

Контакт

Всеки Потребител може да осъществи обратна връзка, да поставя въпроси, да прави предложения и да получава информация на посочените в сайта имейли и телефони.

Последната промяна на настоящите Общи условия е от 27.05.2014 г.

Юни 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече