0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Политика на връщане
Политика на връщане
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта
Онлайн магазин

Условия за връщане на стока:

Ако имате рекрламация по дадена стока и желаете да я върнете или замените, моля изпратете имейл на info@cska-forever описващ проблема, за да уточним подробностите.

Условията за гаранция и рекламация на стоки в България се уреждат от действащият ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ /ЗЗП/. Стоките, които са с обявена гаранция се придружават от оригинална гаранционна карта като, за да важи гаранцията трябва да са спазени всички гаранционни условия обявени в нея.

Потребителят има право на рекламация или връщане на закупена от електронния магазин стока в рамките на 7 дневен срок от получаването и, ако стоката не е ползвана и не е с нарушен търговски вид. Разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента.

Потребителят е длъжен да върне закупената стока в ненарушен търговски вид. Върнатата стока трябва да бъде в оригинална опаковка да не е ползвана и с пълна окомплектовка, включително транспортна опаковка.

Не се възстановяват суми за извършени услуги както транспортни разходи и такси за плащане чрез банков превод.

Рекламация се прави, когато закупената стока не съответства на договореното между страните по договора за продажба. Несъответствието в договореното между страните може да се изразява в:

Дефект на стоката - производствени повреди.

Установена липса на части от стоката.

Несъответствие с обявения размер.

Повреда на стоката при транспортирането.

Рекламацията може да се предяви пред съответния Продавач чрез посоченият имейл , като едновременно с това Потребителят трябва да върне стоката в 7 дневен срок.

При рекламация Потребителят може да избере замяна на конкретния артикул за същия без дефекти или в друг размер, или друг цвят, или връщане на стоката срещу възстановяване на платената сума.

В случаите, когато се предложи замяната на артикула да е със съвсем друг артикул и има несъответствие на цените – Потребителят или доплаща, ако съответно другият артикул е по-скъп, или му се предлагат два артикула за същата цена, ако има такава възможност.

Връщането на стоката при рекламация, в случаите извън фабричен дефект или повреди при транспорта, се осъществява при следните условия:

Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).

Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

Запазена оригинална опаковка и етикет.

При замяна на стоки транспортните разходи са за сметка на Потребителя и в двете посоки, освен ако замяната се е наложила по вина на електронния магазин / Продавача. В случай, че клиентът желае да замени или върне продукт, това може да стане единствено с куриерска фирма, с която електронният магазин е в договорни отношения.

В случаите когато, е в населеното място на Потребителя няма офис на съответната куриерска фирма, то той трябва да се свърже с Продавача по електронен път на за уточняване на подробностите по връщането на стоката.

Юни 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5
Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече