0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Интервюта
Интервюта
Интервюта
Интервюта
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Първият капитан на ЦСКА Нако Чакмаков: Мадам Оя не ми даваше да пия! - 23.07.2008

Сподели във Facebook

Нако Чакмаков е за ЦСКА като Юрий Гагарин за космонавтиката. Първият. Той е първият капитан на армейците. С негов гол те печелят първата си титла. И става първият офицер в отбора. А червеният гранд го оставя безработен, когато очаква дете. Но продължава да го показва като мечка по събрания и банкети. Дълбоко обиден, Чакмаков зарязва ритнитопката и се насочва към външната търговия. Работи като търговски представител в Канада, Австралия и Япония. И вместо да му извадят очи, му изписват вежди. Ето неговия разказ.

Израснах в Коньовица
Родът ни емигрира от Кукуш, Македония, след Балканската война. Шестима души се тъпчехме в стая, кухня и антре. Мислят ни за бандитски квартал. А къщите там не се заключваха!
Татко беше майстор кафеджия. Правеше най-хубавото турско кафе в София. По 12 часа на ден стоеше в задимени помещения. И той пушеше като комин. Един ден се наведе да си завърже обувките, падна и не стана повече. Беше на 62. И майка почина млада - на 60.

Зет ми го убиха на десети септември
Ние сме двама братя и две сестри. Кака беше баскетболистка. Мария се ожени за футболиста на "Левски" Коста Жеков.
Зет ми беше полицай като повечето левскари. На 10 септември 1944-та го предупредиха да не ходи на работа. Но той каза, че няма от какво да се срамува. И не го видяхме повече.
Ликвидираха го без съд и присъда. Десети септември беше кървав ден. Кой на когото имаше зъб, го убиваше!
За известно време сестра ми се скри. После нито тя, нито аз имахме проблеми. Ние бяхме много бедни.

Рожба съм на махленския футбол
Ритах в отбора на механо-техническо училище. Коньовица гъмжеше от футболисти и отбори. Циганите и евреите си имаха свои.
Цареше естествен подбор. Постепенно оставаха само най-добрите и най-упоритите. На 18 заиграх в основния квартален тим "Ботев".

Бях войник в Беломорието
През войниклъка завърших санитарна школа в София. За мачовете ме пускаха в отпуска. После ме пратиха в Ксанти.
През войната Беломорието беше присъединено към България. Нашите войски правеха големи бели там.
Аз обаче лекувах гръцките рибари от малария. Като военен фелдшер изследвах кръвта им с микроскоп и им давах хинин.. Идеята беше гърците да не заразяват нашите войници с малария.
В Ксанти не играх футбол. След уволнението продължих да ритам в родния си клуб. А се препитавах като чертожник в "Гранитоид".

През 1948 г. направиха ЦСКА
Клубовете на Коньовица се обединиха в "Септември". Към нас се присъедини и "Спортист" от Хаджи Димитър. Новият отбор стана армейски. И се нарече "Септември" при ЦДВ.
Преобладавахме коньовичарите. Всички бяхме много бедни. Бащата на Пижо Миланов си вадеше хляба като клисар. Майката на вратаря Геренски прислужваше в едно училище.
В началото военните не си поставиха бомбастични цели. Нямаха стремеж да правят някакъв футболен гранд.

Избраха ме за капитан
Стана от само себе си. Бях образован и добър футболист. И най-възрастен, отговорен и сериозен.
Божков беше доста по-малък и нямаше претенции. А и дойде при нас само един месеци преди финалите. Дотогава учеше медицина в Кладно. Пристигна със скъсан бедрен мускул. Но ние решихме да го пуснем. Преценихме, че ще го пазят поне двама левскари. Така и стана.
В последния момент към нас се присъедини и Футеков, играл в АС 23.

"Левски" не беше отбор на народа, а на властта
Част от футболистите му се водеха на щат в МВР, друга - в Министерството на външните работи.
Спонсори им бяха най-големите фабриканти у нас като Карадочев. "Сините" си създадоха по-народна публика чак щом отидоха на "Герена". Още нямаше "А" група.
Играеше се на елиминиране. Ние достигнахме финала като шампиони на Северна България, а "Левски" на Южна.

Не ни брояха за противник
Тогава при тях ритаха най-големите играчи на България: Поцо Соколов, Немски, Насо Свинята, Чори Петров, Боби Петров, Мистри Хранов, Чугуна Пачеджиев, Валяка Спасов, Жук.
Минаваха за непобедими. Обаче ние имахме за треньор един боксьор - Замората. Той не разбираше нищо от футбол. Но беше цар на физическата подготовка. Играхме два финала.
Първият беше на 2 септември 1948-ма. Съпротивлявахме се, доколкото можем. Паднахме с 2:1. След мача ние продължихме с кросовете.
А левскарите - да ядат и да пият. Празнуваха предварително титлата. В парка ме срещна унгарският треньор Шомой.
Като видя как тренираме, той каза на развален български: "Нако, вие добър отбор. Вие ще биете!" Аз му благодарих. Но не му повярвах.

Преди финала ни събраха във военния клуб
В една от залите на ЦДНА сложиха двайсетина войнишки кревата. Там спяхме, там пърдяхме. Всичко там правехме.
Вторият мач беше на девети септември. В четири сутринта циганите почнаха да мият с маркучи булеварда и ме събудиха. Аз се канех да спя до девет. Помислих, че на терена ще бъда като парцал. А то ни вървя като по вода. Никой не искаше от нас да ставаме шампиони. Всички ни тупаха по рамото, че стигнахме до финала.
Искахме да загубим достойно. Казахме си: така и така ще падаме. Какво толкова да се преобличаме? И тръгнахме по екипи за "Юнак". Бутонките си ги носехме в ръка. Гащите ни бяха горе-долу. А фланелките - гола вода. Като от хартия. Но други нямахме.

"Юнак" беше препълнен
Имаше към 35 000 зрители. Повечето викаха за нас. Коньовица и "Хаджи Димитър" ни подкрепяха масово.
Ние поведохме. "Левски" изравни. После Пижо Миланов вкара втори гол за нас. Ние продължихме спокойно. Казахме си, че ще има трети мач. Но противниците не очакваше такава съпротива.
Аз играх срещу звездата им Валяка Спасов. Веднъж го оставих да спре топката. Но с поглед му показах, че през мен няма да мине. Той го разбра. И изрита топката с боц в слабините ми. Нарочно!
Аз пак не трепнах. Тогава Валяка ми се извини: Каза, че не е искал да ме изташачи. Прави му чест.

Заклах ги в последната минута

Пижо Миланов проби отдясно. Центрира много дълго. Картофчето, един нисичък съотборник понечи да шутира. Но аз му извиках да ми я върне. И бих страхотен ждроб. От 30 метра, под ъгъл.
Без да я спирам! Поцо Соколов плонжира и отби топката. Но тя се удари в дирека, мина зад гърба му и влезе в мрежата.
Стадионът млъкна. Съдията свирна края на мача. Той беше варненец и не се огъна. Публиката нахлу на терена и ме понесе на ръце.

Левскарите дойдоха като аслани, а си тръгнаха като насрани
Дори не останаха за връчването на купата. Не намериха сили да ни поздравят. Набързо напуснаха терена и се скриха като мишки в тяхното игрище. То беше ограда до ограда с "Юнак".
Генерал Владимир Стойчев ми връчи купата. Аз благодарих на публиката и на моите съиграчи.
После пак по екип се прибрахме в ЦДНА. Аз крачех с купата. Един милиционер от затвора с мотор ни разчистваше път.

Тълпата не искаше да се разотива
Изкараха ме на балкона на ЦДНА. Половин час държах нова реч. За победата ни дадоха 20 лева. Хрумна ми да отпразнуваме в махалата. Отидохме до ресторанта на къпалня "Чайка". Цяла Коньовица се стече да ни се радва. Към десет и половина вечерта ни поднесоха едни студени кюфтета и кебапчета. Ние не можахме да ги изядем.
Като затвориха, аз предложих да не се разотиваме. А да се върнем в стаята си в ЦДНА, където спахме. И всички се съгласиха.
От щастие не мигнахме до сутринта. Нито пихме, нито нищо. Цяла нощ си говорихме как бихме "Левски" и как им вкарахме головете.

Направиха ме първия офицер в ЦСКА
После началниците прибавиха към премията дочен плат за панталон и хасе за риза. Седмица след титлата ме извикаха и ми казаха: "Лека -полека ще ви направим всички офицери. Но ти ще си първият, защото си с образование и имаш най-голяма заслуга!"
Станах кандидат-подофицер. Това се равнява на младши-лейтенант. Попитаха дали искам да работя, или само да ритам. Отговорих, че футболът е до време. И постъпих в противотанковия отдел на МНО. Играх до 1953 г. Завърших две треньорски школи. У нас към ВИФ.
И в Москва. Заговориха, че ще ме правят помощник на Крум Милев.
Но това не се случи. Палаврата ме възприемаше като съперник и се страхуваше, че ще го изместя.

Стрелцов изнасили дъщерята на италианския посланик
Тогава за СССР играеха Яшин, Нето и други звезди. Но моите преподаватели Бесков и Федотов ме посрещнаха с думите: "У нас се появи талант, какъвто се ражда веднъж на 100 години!"
Ставаше дума за Едуард Стрелцов. Обаче той с Татушин и Оганков изнасилиха дъщерята на италианския посланик. И го осъдиха на 10 години затвор. Лежа ги всичките. Излезе болен и на 29 години.
И пак стана най-добрият им играч!

Крум Милев предложи да ни закрият
Моят отбор беше страхотен. Повечето футболисти бяха коньовичари. Невероятни техничари. Аз им казах: Не е важно дали ще победим. Важното е да играем красиво и да радваме публиката.
Понякога губехме, но правехме противника за смях. Обаче накрая Крум Милев отиде при ръководството на МНО и каза: "Не може да има толкова много военни отбори. Публиката се раздвоява между тях."
И ни закриха барабар с тима на военноморските сили от Варна.
Разграбиха момчетата ми като топъл хляб. "Левски" беше в криза. Можеше и да изпадне. Но прилапа шестима вевесари начело с Кукуша, Йончо Арсов, Блаже Филипов. И дръпна.
Стана втора сила у нас и взе да конкурира ЦСКА.

В "Спартак" - София ми направиха преврат
Обвиниха ме, че съм военен, а не милиционер. Но се чудеха за какво да ме махнат като треньор. И ми излязоха с номера, че не сме в тройката. А те нямаха играчи за нищо.
Никога не бяха сред призьорите. Зам.-министърът на МВР ген. Здравко Георгиев ме уволни по много лош параграф: "В интерес на службата."

Котков обикаляше нощните заведения с колата ми
Поех "Локо"-София в много труден момент. Треньорът им Сашо Попов току-що избяга в Австрия. Той беше комарджия и си занемари отбора. Имаше опасност да изпаднем.
Но с играчи като Котков, Дебърски, Иван Димитров, Несторов и Васил Методиев бързо излязохме от кризата.
На 18-19 Котков вече беше звезда. Много обичаше да обикаля заведенията с автомобил. Редовно ми искаше колата.
Аз му се карах, че на другия ден има важен мач. А той: "Не се бой, бате Нако. Един фаул да има - ще го вкарам!" Кольо притежаваше много здрава психика. А за пиенето му малко се преувеличава.
Няколко години бях и треньор на "Б" отбора на България. Направихме 3:3 с Бразилия на Пеле. Това е най-големият ми успех.

Направих "Омония" шампион на Кипър
С "Локо" бяхме на турне в Кипър. Толкова харесаха играта ни, че ме поканиха за треньор на "Омония". Шефовете на БСФС ме пуснаха при условие да не се изложа.
"Омония" беше тим на аматьори и безработни. Пристигнах през юли. Беше 40 градуса на сянка. Кипърците са си канапи. Но ги опънах на крос. Така ги подготвих, че още на полусезона станахме шампиони.
Това беше първата титла на "Омония" в историята! Аз ги направих гранд на острова. Бяха толкова доволни от мен, че им стана мода да канят българи. Пробих пъртината за Пачеджиев, Кръстьо Чакъров, Спиро Дебърски, Йончо Арсов и Гацо Стоянов.

Прибрах се в София
Отидох в ЦСКА и казах на шефовете: "Аз бях капитан на отбора. Имам успехи и като треньор. Искам да работя в клуба."
Отговориха ми да почакам. Аз имах малко спестени пари от Кипър и се съгласих. Обаче не се обадиха.
После ми казаха, че в момента няма места. И пак да чакам. Аз им посочих двама левскари в ЦСКА "Значи за тях има ралота, а за мене няма!" Жена ми беше бременна. Това й се отрази. Тя роди преждевременно. Синът ми е седмаче. Но съпругата ми каза: "Зарежи ги. Потърси си нещо друго." И аз я послушах.

Обадих се на моя кум
Той ми ходатайства да поема сервизното обслужване на автомобилите "Москвич" в "Машинимпорт". С един руснак обикаляхме България и проверявахме рекламациите. Същевременно бях треньор и на отбора на предприятието. Успехът ми се разчу. Директорът на "Машинекспорт" ми предложи да стана треньор и на техния отбор. Като разбра, че от Кипър знам малко гръцки и английски, ме назначи в кантора, която изнасяше стругове, фрези, бормашини и електрокари в капиталистическите страни. Започнах да уча икономика задочно. По предложение на директора ми присъдиха инженерно звание.

Веднъж имаше промишлена изложба в Монреал
Директорът възложи на един колега да продаде десет струга в Канада. Но той му отговори: "Къде да ходя, другарю директор. Америка е до гъза им. Ще си купят стругове от тях, а не от нас!"
Директорът го изгони и ме попита: "Чакмаков, след два месеца се стягай за Канада. Избрах те, защото си спортист и вие винаги се борите за победа!" Но аз продадох десетте струга и шефът ме даде за пример пред цяло събрание.
После ме пратиха на подобна изложба в Австралия. И там продадох десет струга. Нашите машини бяха на половин цена от американските.
Търговският ни представител в Австралия ме хареса и ми даде едно писмо за министъра. Препоръчваше ме за свой помощник. Явих се на конкурс и го спечелих.

Вместо да ми извадят очи, ми изписаха вежди

После заминах и за Япония. Лично познавам Мадам Оя. Тук се изписа, че тя едва ли не е компаньонка. Но тя не беше гейша. А съпруга на най-големия им търговец на текстил и текстилни машини!
Веднъж с нея водехме преговори. Всички пиеха уиски. И аз поисках да си сипя. Но мадам Оя ми каза: "Нако, ти няма да пиеш сега. Правим сделка за 30 милиона долара. Ще пиеш, когато я сключим!"
От ЦСКА така и не ми се обадиха изобщо. Аз съм им много обиден. Но аз усъвършенствах езиците си, образовах се и живях 11 години в чужбина. Вместо да ми извадят очи, ми изписаха вежди!

Източник: Blitz.bg

Споделете с нас вашето мнение
Анти-спам кодПрезареди кода
Моля, попълнете кода от картинката.
Всички полета са задължителни!
Коментари (8)

AnthonyRorma20.07.2017, 1:44

buy high school research papers
cheapest custom essay writing
writes essay for you
bristol university essay writing help
essay for sale

Chasamex17.06.2017, 18:29

Venta Viagra Generico cialis Otc Tenormin Over The Counter Sex Pills In Canada Tadalafil 20mg Buy Cheap Kamagra Online Viagra En Espana Sin Receta Can I Buy Cialis Online Bestellung Viagra Can Cephalexin Cure Chlamydia Low Price Levitra Uso Viagra Cialis Levitra Clomid Apport D Aide Buying Cialis Online Viagra Original Pas Cher En La Seyne Buy No Prescription Dyazide cialis Vardenafil In Osterreich Erhaltlich Cats And Amoxicillin Generic Of Propecia Il Cialis In Italia Cialis Mezza Pasticca Low Price Levitra Zithromax Dose In Children Differenza Tra Viagra E Cialis Kamagra Jelly Buy Priligy Cheap Dutasteride Avidart Best Levitra Price Fairy Pharmacy Filitra Professional Cialis Online Buy Cialis Pour Homme Uses For Cephalexin 500 Mg Cialis Buy Online Online Ordering Propecia Dutasteride Buying Levitra Online Buy Amoxicillin Without Prescriptions Viagra Vente Pharmacie Order Viagra Online Potenzmittel Cialis Tadalafil Propecia Non Funziona Cheap Generic Kamagra Alli Shortage Zithromax Cream Where To Order Cialis Einnahme Levitra Cialis Levitra Confronto Levitra Vardenafil Does Levitra Really Work Buy Real Viagra And Cialis Generic Viagra Buy Isotretinoin Next Day Delivery Discount Acheter Du Viagra Pas Cher Buy Levitra 20mg Usa Foto Levitra 10 Mg Aisoskin Compra On Line Finasteride Propecia Vendita Cialis Originale Levitra Con Otros Medicamentos Vardenafil Levitra A Vendre Levitra En Suisse Levitra Senza Ricetta Medica Viagra For Sale Levaquin 500mg Cephalexin 500mg Brand Levitra Online Usa Pharmacy viagra online Clomid Tablets Buy Without Prescription Acheter Priligy Thaр“р‡lande Where Can I Buy Kamagra Propecia Kaytto Viagra Adolescent viagra Canadian 25 Mg Viagra Price On Cialis 5mg No Prescription cialis Viagra Posologie Vidal Kamagra Sun Cheapest Kamagra Online Tempo Effetto Viagra Buy Celebrex Online Uk Low Price Cialis where to order isotretinoin Cialis Viagra Assuefazione Cialis Buy Dapoxetina Serotonina Cialis Hace Efecto viagra online Zithromax Before Ivf Levitra Cialis Price Generic Kamagra Cialis For Sale From Canada Offres De Dapoxetine Order Generic Kamagra Cialis 20 Mg Precio Farmacia Discount Plavix Coupons cheap cialis Renal Dosing Keflex Purchase Viagra Online Pay With Check cialis online pharmacy Amoxicillin For Dogs Same As Humans Amoxcillin Online Pharmacy China Viagra Online Lasix Without A Prescription Puedo Tomar Cialis Alcohol Best Cialis Online Prix Cytotec 200 Mg Alcool Levitra 10 Mg Purchase Viagra Pletal Online Pharmacy Uk Tadalis Sx Soft viagra online prescription Priligy Paypal Buy Cialis C80 Viagra Cheap Purchase Viagra With Debit Card Celebrex Canadian Pharcharmy Propranolol Inderal Prix Du Cialis Avec Ordonnance Vip Transactions Levitra Prices Joynt Prix Viagra 100 Mg Par 8 Generic Viagra 100mg Il Cialis Fa Male Al Cuore Achat Du Levitra 10 Mg Cheap Cialis Tablets Generic Viagra Wholesale 100mg

Chasamex13.06.2017, 18:09

want to buy real isotretinoin Cost Of Propecia Viagra Shipped To Philippines Rapidtabs Order Cialis Online Usa Buy Kamagra Uk Fast Delivery Secure Amoxicilina Medicine Shipped Ups viagra Doxycycline For Sale Online Viagra Samples From Pfizer Cheap Kamagra Generic Sildenafil Viagra Pdf Propecia Worked For Me Thinning Hair Cialis On Line Cialis Compresse 5 Mg Priligy Sito Ufficiale Cialis Professional Cat Ate A 500 Mg Amoxicillin Cialis Viagralevitra Levitra Cheapest Price Bentyl Cod Only Indiana Price Canada Buy Propecia Levitra Online Forum Valtrex X Zovirax Amoxicillin Antibiotic Effects Side Cheap Cialis Generic Tab Elocon 0.1% Himplasia Buy Cheap Cialis Acquistare Kamagra Vero Cialis 20 En Madrid levitra 40 mg sale Purchase Dyazide Online 24hr Cialis Cheap Cialis Generic Propecia Frontale Amoxicillin Side Effect Order Viagra Pills Propecia Concierto Comprar Priligy Barcelona Generic Viagra Buy Propecia Value Viagra And Dapoxetine Sildenafil Dosage Onde Comprar Cialis Diario Viagra Sin Enganos cialis price Compro Viagra En Espana Priligy Experiencias Internet Order Viagra Flagyl Levitra Mode Emploi viagra Buy Zithromax Overnight Canadian Pharmacy Mail Order Sildenafil Cheap Viagra Pill Kamagra Achat France Buy Now Fedex Shipping Doryx Tablet Medicine Visa Low Cost Levitra Keflex Dosage Dog Uti Kamagra Oral Jelly Hamburg Levitra Low Cost Levitra En Streaming Purchase Elocon C.O.D. With Free Shipping Low Price Cialis Order The Healthy Man Viagra Difference Entre Viagra Et Cialis overnight delivery buy levitra online Next Day Metronidazole Or Flagyl Length Of Levitra Patent Cialis Online Buy Propecia Pesetas Acheter Acyclovir 800 Mg Internet Order Viagra Cialis Farmaco Da Banco Cialis Y Similares Prices Cialis Amoxicillin Tr K Biuy Viagra Online Levitra Generic Canadian Pharmacy Online No Script Cialis Prezzo Controindicazioni Buy Brand Levitra Viagra Kaufen Bei Ebay Generische Apotheke Low Cost Propecia Buy Zithromax Capsules Cialis Jovenes Levitra 5mg Tablets Kamagra Tablet Viagra Buy Oonline generic levitra 20mg Cialis Tutta La Vita Vendita Viagra Cialis Order Cialis Online Buying Secure Ordering Stendra 50mg

Chasamex07.06.2017, 5:47

Antabuse Disulfiram Alternatives levitra sales in usa Zithromax And Tylenol Sinus Xenical Fat Blocker viagra Generique Cialis Meilleur Prix Propecia Precio Comprar viagra Amoxicillin Trihydrate 500mg Cialis Se Puede Tomar Con Alcohol Buy Cialis Levitra Generika Unterschied Sildenafil Sale levitra soft tabs Kamagra Legit Forum Cialis Sans Ordonnance Buy Levitra 10mg Billige Viagra Viagra Rembourse Cialis 40mg Health About Biz Cephalexin Taste Cialis Generic Pediatric Dosing For Amoxicillin Kamagra Next Day Uk viagra Buy Cipro In Canada Viagra Pills Oline levitra soft tabs Find Acticin Low Price With Overnight Delivery Orlistat 120mg Online No Script Viagra Prices Propecia Diarrea Discount Viagra Lowest Prices cialis Online Celebrex Parmacies On Line Cialis 20mg Price Buy Seroquel Without Prescription Viagra 100 Forum Sildenafil 100mg Amoxicillin Iv Keflex And Colic viagra prescription Cialis Authentique Europe Dutasteride How To Buy Buying Cialis Online Levitra Definition Viagra Faut Il Une Ordonnance generic viagra Viagra Quel Site Trial Erection Packs Compra Viagra Online Generic Cipro Is Cephalexin Good For Vaginal Infections Propecia Cheap Price Effects Of Mixing Keflex And Beer India Kamagra Low Price Levitra Buy Periactin Pills Keflex Order Viagra Cheap Online Buy Tadacip Uk Forum Cialis Prise Quotidienne Get Cheap Cialis Online Baclofene Somnolence Dapoxetina Meccanismo Low Cost Cialis Online Cytotec Pills For Sale Generics4u Purchase Generic Cialis Acheter Du Amoxicillin Moins Cher Medicament Silagra Online Kaufen Buy Tadalafil Acheter Amoxicillin Pharmacie A Bon Compte France Kamagra Pills Paypal Buy Strattera Cheap Amoxicilline Et Angine Rouge Buy Bentyl 10mg Accutane Stories Cialis Pharmacies Online

Chasamex02.06.2017, 18:31

Cialis Femme Effet Get Cheap Cialis Online Buy Nexium Online No Prescription Order Cialis From India Buy Generic Accutane Using Levitra Everyday Viagra Prix Bas levitra 40 mg best price Viagra Sans Ordonnances Zentel Saturday Delivery No Prescription Needed On Line online pharmacy Price Of Levitra 20 Mg Belize Pharmacy At Port buy viagra Amoxil Otic Kamagra Oral Jelly Utilisation Cheap Cialis And Viagra Efectos Secundarios Cialis Yahoo Order Viagra For Women Cialis Usa Chloroquin Amoxicillin Tr cialis secure ordering isotretinoin with free shipping direct Viagra Las Palmas levitra coupon free trial Cialis On Line Pharmacies Best Price On Levitra Accutane Costs Amoxicillin Creatinine Clearance No Pain Tooth Infection Nead Amoxicillin Buying Cialis Online Legally Bentyl Cod Accepted Without Perscription With Free Shipping Can You Take Amoxicillin With Tylenol Kamagra Online Tadalafil 20mg India

Chasamex26.05.2017, 7:55

Acheter Amoxicillin Remede Tarif En Pharmacie Priligy Venta En Usa Want To Buy Doryx In Internet Propecia Complications Cheap Viagra Pills Kamagra Bericht Beyer Levitra 20mg Buying Strattera Online Farmaco Levitra 20 Mg Cephalexin Overdose Kamagra Viagra Age Propecia Con Como Preparar Strattera Free Offer Vendo Cialis Levitra Viagra From Europe Order Generic Deltasone Ialis Sans Ordonnance En Belgique Acheter Cialis 10mg En France Doxycycline Priligy Precio 2011 Cialis 40 Clomiphene To Buy Zithromax Acne Ear Drainage Amoxicillin Vardenafil Buy Cephalexin Liquid Does Amoxicillin Affect Pap Smear Fast Delivery Cialis Viagra In Farmacia Senza Ricetta Lioresal Generique En Canada Buy Xenical Viagra Donde Lo Consigo Pflanzliches Viagra Kaufen Propecia Low Price Zithromax Alcohol Side Effects Prospecto Cialis 5 Mg Comprar Levitra Propecia Finasteride Generic Crotamiton Over The Counter Cheap Inderal Online Cialis Levitra Viagra Precio Cialis Somniferes Buy Cheap Viagra Online Generic Viagra Clomid For Pct Strattera Versus Adderall Viagra Achat En Suisse En Asnieres Keflex Kefzol Class Of Antibiotics Accutane Usa 40 Mg Cialis Buy Online Venta De Cialis En Espana Cheap Xenical Bentyl Medication Buying Propecia Side Effects Allergy Eratin Symptoms Of Allergic Reaction To Amoxicillin Sexy Tadalis Sx Soft Breakdance Werbung Tanz How To Get Amoxil Viagra For Sale Canada Real Progesterone Visa No Physician Approval Store By Cheap Clomiphene Knee Infection Keflex Is There A 100 Mg Cialis Buy Viagra Online Usa Priligy Phase Iii Cialis Diario Opinion Low Cost Antabuse Online Viagra Ohne Rezept Online Kaufen Priligy 30 Mg Funciona Sildenafil Zithromax Lyme Pharmacy Viagra Candia Propecia Ritalin Xenical Online Cheap Cialis Generico Milano Vibramycin Cost Swollen Lymph Nodes Neck Keflex Buy Metoprolol Without Scrop Buy Levitra Cephalexin Vaginal Bacteria Venta Cialis Valencia Doxycycline Cafergot Online Pharmacy Zithromax Online Prozac Avis Vente Levitra Internet Mail Order Macrobid 100mg Mastercard Buy Zoloft Online Cheap Tab online isotretinoin delivered on saturday Florida Canadian Pharmacie For Cialis How To Order Cytotec Amoxicillin 500mg Capsules Description Of The Drug Fluconazole 100mg Cheap Antabuse Pill Compazine Top Canadian Pharma Companies Lasix Online Usa Amoxicillin 250 5 Il Cialis E Curativo Accutane For Acne Price Where To Buy Jelly Viagra Side Effects Long Term Amoxicillin Deltasone Tablet Zithromax Tablets Sildenafil Tadalafil And Vardenafil No Prescription Antabuse Livepharmacy247 Propecia En France Prix Drug Accutane Achat Viagra En Ligne France Where Can U Buy Black Rock Like Viagra Where Can I Buy Nolvadex Online Comprar Cialis Original Foro Delirium Amoxicillin Doxycycline Dosage Isotretinoin cash delivery overseas Kamagra Jelly 100 Mg Order Xenical Generique Sildenafil 20 Mg Como Tomar Propecia Where To Buy Prozac Alternativen Zu Viagra Forum Propecia Tabletki Pharmacy Propecia Daflon Correct Dosage Of Amoxicillin Order Prozac In Usa Order Flagyl In Sacramento Amoxicillin By Sando Lasix Order Online Buy Doxycycline Amazon Viagra Sin Prescripcion Por Venta Zithromax Online Fast Mexico Viagra Online Buy Diflucan Online Canada Best Nolvadex Reputable Pharmacies In Mexico Holistic Propecia Clomiphene Usa Amoxicillin Maximum Adult Dose

Roberrich22.05.2017, 13:03

Amoxicillin Competitive Inhibitor Generic Viagra 100mg Amoxicillin A 45 Photo 1063 Staxyn Cheap Zoloft 20mg Cialis Germany Achat Cialis A Paris Kamagra Oral Jelly Viagra Samples Canada Amoxicillin Arm Pain Kamagra Tablet Kamagra Farmacia A Buon Mercato Amoxicillin 800 Cheap Kamagra Tablets Viagara Overnight Cephalexin 500 Mg Dosages Tev Purchase Cheap Cialis Keflex Clotrimazole Cream And Tawin Doxycycline Online Pharmacy Uk Cheapest Viagra Online Maxman Isotretinoin izotek Baltimore Buy 25mg Viagra Online Cvs Propecia Price Levitra Munchen Biuy Viagra Online Amoxil 875 For Sinus Infection Cialis 5 Mg Indicazioni Cost Of Viagra Generic Lipitor And Pharmacy Buy Propecia In Mexico Need To Order Cialis Progesterone With Overnight Delivery buy accutane online fast delivery Generic Viagra Pills Buy Renova No Prescription Cialis 20 Mg Duree Low Cost Cialis Online Priligy Belgie Priligy Y Viagra Sildenafil Viagro 1742 Buy Tinidazole 500mg Propecia Price Birth Contorl Overnight Cephalexin Allegeric Resction Cialis Online Prices Dapoxetine 30 Mg Cialis 20 Mg Eurim Pharm Viagra Samples Sinus Infection Dosage Amoxicillin Indomethacin For Sale In Mexico Zoloft Generic Name Purchase Metformin Costo Del Cialis 5 Mg ?Tadalafil Bodybuilding Propecia Cialis Rezeptfrei Vergleich Prices Zoloft India Viagra Pills 100 Mg Cuanto Vale Cialis Buy Zoloft Viagra En Fiv Foro Cialis 10 Low Cost Zoloft Online Baclofene Les Risques Story Comparison Viagra Tadalafil 20mg Best Prices For Motillum Amoxicillin Chewables Cialis 5mg Kamgara Sold In Malaysia Canada Pharmacy Euro Med Low Price Cialis Kamagra 100mg Gold Cytotec Misoprostol 200mcg Buy Viagra Online Cialis 5 Mg Dosaggio Durer Plus Longtemps Pendant Les Rapports Sexuels Naturellement Cheapest Kamagra Online Levitra Order Farmaco Cialis Tadalafil Buy Cialis Cheap Propecia Effects Receding Hairline Propecia Con Receta Canadian Cheap Cialis Viagra Brand Online Rx Zoloft 50mg Micronised Amoxicillin

Cesmoum21.04.2017, 10:45

Viagra Plus Cialis20 Mg Cialis cialis buy online Tips For Lasting Longer How To Make Amoxicillin viagra Cephalexin Taste Viagra Pillenmaster Buy Viagra Cialis Sin Receta Foro Cialis Danger buy cialis Cephalexin Free Shipping Cialis Comprar En Barcelona cialis online pharmacy Venta De Cialis Generico En Espana Cialis Et Forum Buy Cialis Low Cost Daily Cialis Cheap Viagra Super P Force buy viagra Medrol Dose Pack From Canada Viagra Online France buy cialis Viagra Per Lei Pillola Rosa Cialis Daily Erfahrung cialis price Acheter Cialis En Ligne Levitra 20 Mg Bayer cialis Acheter Du Xenical Pas Cher Venta Cialis En Espana Cheap Cialis Kamagra Indications A hard money loan is an assetbased or privatemoney loan using the equity in your home as collateral and a st mortgage lien is placed on your property. payday loans direct lenders This guide will show you the longest offers with the lowest rates and help you manage the transfer responsibly. But for most people youll start off full of gusto and end up with cents in your account.Price Comparison Generic Propecia online pharmacy Acquisto Viagra Forum Is There A Generic Cialis Or Viagra Buy Viagra Can You Drink On Amoxicillin Prix Cialis Boite De 8 viagra Online Rx Keflex 700 Mg cialis Drug Reaction To Cephalexin In Dogs Prix Levitra Luxembourg cialis buy online Zithromax Price Walmart Cialis Levitra Viagra Cual Es Mejor Buy Cialis Azithromycin Over The Counter Propecia Esquizofrenia viagra Voltaren Forte Medication Fedex Isotretinoin 10mg Cash Delivery Amex Accepted cialis pas cher inde Keflex 500 Mc Capsules Levitra Alternatives xenical Beta Lactam Amoxicillin Side Effects Levothyroxine Tablets To Buy viagra Online Generic Plavix Viagra Noprescription tarif du propecia Cialis With Priligy Pills

« Обратно в интервюта
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече