0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Интервюта
Интервюта
Интервюта
Интервюта
09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено на 08.09.2014 г.

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини
Интервюта

Александър Чакмаков: Не искаме да се занимаваме с аматьорски работи - 20.09.2013

Сподели във Facebook

Три неформални срещи вече са проведени между ръководството на ЦСКА и новосформираното сдружение "ЦСКА Завинаги". Това разкри председателят на Управителния съвет на организацията Александър Чакмаков.

"Започваме официални преговори, защото вече съществуваме в правния мир. Задължително ще присъстват и юристи, за да може преговорите да бъдат оформени в договор", заяви синът на първия капитан на футболния отбор на "червените".

"Ще предложим сериозни проекти, защото с аматьорски работи не искаме да се занимаваме. Желанието ни е нещата да бъдат лицензирани от УЕФА и да бъдат направени по всички изисквания и правила", добави той.

От "ЦСКА Завинаги" очакват да срещнат разбиране на първо време от футболния клуб, а след това и от Министерството на спорта, което е собственик на имотите.

Видео клип
Споделете с нас вашето мнение
Анти-спам кодПрезареди кода
Моля, попълнете кода от картинката.
Всички полета са задължителни!
« Обратно в интервюта
Юли 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Баскетболен клуб ЦСКА

Баскетболен клуб БК ЦСКА работи целенасочено за разширяването и бъдещето на детско-юношеската школа по баскетбол, повишаване на квалификацията на треньорите и изграждане на млади състезатели, които да станат основа на създаването на представителен мъжки отбор. В зала Румен Пейчев на стадион Българска армия се провеждат тренировки по баскетбол за деца. БК ЦСКА набира момчета, родени до 2002 г. включително, и по-малки за сформиране и попълване на отборите си.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече