0.00 лв.
Начало Дарители Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки
Благодарение на Вас
Благодарение на Вас
Благодарение на Вас
Благодарение на Вас
30.04.2016

ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

24.03.2016

Почина легендата Йохан Кройф

17.03.2016

ПОКАНА

02.03.2016

ЦСКА Завинаги ще подкрепи идеята за изграждане статуя на Стоичков

14.02.2016

Дълбок поклон пред светлата памет на Трифон Иванов

08.02.2016

Честит 50-и рожден ден, Христо Стоичков!

24.12.2015

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА !!!

22.10.2015

БК ЦСКА обяви стартирането на проект за нова баскетболна зала

Вижте всички новини
Интервюта

Скъпи приятели,
Тук ще откриете информация кои са дарителите и за какво са били използвани дарените средства.

Наясно сме, че това, с което сме се захванали, би било немислимо без вашата помощ. Именно тук е залегнала и основната цел на "ЦСКА Завинаги" - да канализира усилията на "червената" общност за преодоляване на трудностите.

Пълна прозрачност, отчетност и огромна благодарност за всеки лев в името на ЦСКА! Нима има нещо по-смислено от това да помогнеш на отбора си в най-тежкия му момент и да разбереш къде е отишло дарението ти?

Затова приемете нашето все още предварително "благодаря" за това, което ще направите. Но истинските благодарности очаквайте от историята, която никога няма да забрави тези, които подадоха ръка на най-славния български клуб!

2014-та година в снимки - Какво направихме до тук

Как една мечта стана реалност в рамките на една година. Изграждане на три тренировъчни игрища на стадион Българска Армия. Ремонт на сектор "А" от стадион Българска армия. SMS сампания - 1500 седалки за сектор "Г" от стадиона.

Вижте повече
Годишен доклад за 2013 и програма на сдружението за 2014 г.

Програма за дейността на Сдружение "ЦСКА Завинаги" през 2014. Годишен доклад за дейността на Сдружение "ЦСКА Завинаги" - изготвен по реда на чл.40, ал. 2 от ЗЮЛЦ за 2013 г.

Вижте повече
Май 2015
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Официална позиция на сдружението относно направените инвестиции

Официална позиция на сдружение „ЦСКА Завинаги” относно направените инвестиции от страна на сдружението на спортен комплекс „Българска армия” – Борисова градина

Сдружение „ЦСКА Завинаги” е сдружение в обществена полза. В изпълнение на залегналите в Устава цели и задачи на Сдружението, и на основание подписаното с ПФК ЦСКА АД споразумение за сътрудничество и най-вече по волята на дарителите на Сдружението, последното проведе широкомащабна обществена кампания за набиране на финансови средства от привърженици на бившия спортен клуб към бившето Министерство на народната отбраната „ЦСКА”, чието мото бе обновяване на спортната база на стадион „Българска армия” и създаване на по-добри условия, както за извършване на спортно-състезателна дейност, така и за упражняване и развитие на масов спорт сред населението на град София.

Вижте още
Банери

Рекламни банери на сдружението

Wallpapers

Оцветете вашия десктоп с ЦСКА!

Приятели

Наши приятели и любими места

Вижте повече