0.00 лв.
Начало Благодарение на Вас Спонсори Магазин Фен зона Връзки

НА ВНИМАНИЕТО НА ЧЛЕНОВЕТЕ И ДАРИТЕЛИТЕ НА СДРУЖЕНИЕ ЦСКА ЗАВИНАГИ!

Обръщаме внимание, че сметката на сдружение ЦСКА Завинаги е в Уникредит Булбанк АД

IBAN BG74UNCR70001521777806
BIC UNCRBGSF

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ - ПОМОГНИ НА БАСКЕТБОЛА

БК ЦСКА съвместно със сдружение ЦСКА ЗАВИНАГИ започна реалната строителна дейност на терен по проекта за новата зала. На обекта вече работят първите бригади.

Обръщаме се към всеки, който се чувства съпричастен, да се включи с дарение, което независимо от стойността му, ще окаже безценна помощ за по-бързото реализиране на проекта! Първите суми по дарителската сметка вече постъпиха, като тон за това дадоха треньорите от школата на БК ЦСКА. Нека ги последваме!

Вижте повече
Започна работата по новата баскетболна зала на ЦСКА

БК ЦСКА представи проект за нова зала на клуба и обяви стартирането на строително-ремонтните дейности.
Съоражението се намира в местността “Къро”на територията на спортния комплекс ЦСКА на 4-ти километър в град София. Новата зала на баскетболния клуб ще бъде построена на мястото на бившата покрита гребна база на ЦСКА, която не функционира от близо 20 години. Проектът за реконструкция ще бъде осъществен съвместно със Сдружение „ЦСКА ЗАВИНАГИ”.

Вижте повече
Годишни финансови отчети

Годишен отчет за дейността на сдружението и финансов отчет за 2014-та година.

Вижте повече
Фланелки - първата титла на клуба 1949

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Можете да поръчате червена мъжка класическа фланелка, вталена мъжка червена фланелка, детска фланелка и бебешки комплект - модели реплика на екипите от 1949 година. Отделно се предлагат бели гащета като допълнение към екипа на отбора от 1949-та година. Бели фланелки от екипа за гостуванията на отбора също са налични за поръчка.

Вижте повече
Легендите на ЦСКА

"Никой не се е родил футболист, всичко се постига с труд, любов, талант и постоянство."
Георги Найденов - Джими, Крум Янев - Палакмана, Иван Колев - Ването, Димитър Миланов - Пижо, Крум Милев - Бомбардерът, Стоян Орманджиев, Панайот Панайотов - Гацо, Д-р Стефан Божков - Стевето, Манол Манолов-Симолията.
Научете повече за тези легендарни футболисти написали историята на великият ЦСКА, обичани от хиляди фенове и приятели.

Вижте повече
Последни снимки в галерията

Последни новини

09.09.2016

Решения от заседанието на общо събрание проведено ...

05.08.2016

Закриха ЦСКА ЗАВИНАГИ...Мечков и Шивиков мишкуват…

22.07.2016

Чакмаков отказва да се занимава с футбол

22.07.2016

Покана за общо събрание - 08.09.2016

22.07.2016

Допълнителна информация

Вижте всички новини

В онлайн магазина на ЦСКА Завинаги, всеки от вас - Фенове и любители на ЦСКА, може да направи своята благотворителна покупка. Благодарим ви.

Вижте повече

Спонсори

Едва ли има дете, което да не е мечтало да стъпи на игрището и да чуе възгласите на публиката. Хиляди деца отправят поглед към спортните игрища и живеят с надеждата да станат част от отборите на ЦСКА. Те имат желание, талант и мотивация и чакат да бъдат открити, за да заемат своето място. Нашата мисия е да им дадем този шанс и да привлечем повече млади хора в спорта. Нашите дарители, спонсори и отличните ни треньори са тези, които правят възможно осъществяването на техните мечти.

Вижте повече